Presentació del Pla estratègic de transició energètica als empresaris de Roses

Pla estratègic de transició energètica de Roses

Presentació que anirà a càrrec de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses al Teatre Municipal

El proper dijous 3 de setembre, en horari de de 9.30 a 11.30 hores, l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses presentarà al vestíbul del Teatre Municipal, el Pla estratègic de transició energètica.
Un presentació per la qual es convoca a empresaris i professionals de la Vila del sectors turístic, nàutic, comercial, serveis i industrial, entenen que aquest Pla està elaborat en l’àmbit de la Promoció Econòmica de Roses.

Durant la trobada, Ajuntament i empresariat posaran en comú experiències i debatran entorn a possibles vies d’actuació i accions a implementar en el municipi per avançar cap a la substitució de l’energia d’origen fòssil per energia renovable i local, tant en les maneres de produir, com de distribuir, gestionar i consumir aquesta energia.  

Aquesta participació és una de les claus amb què compta el Pla, el qual ha de donar com a resultat un document que actuï com a guia pràctica per poder generar projectes, actuacions i presa de decisions municipals, que estiguin emmarcats en una estratègia de promoció econòmica de Roses. 

Per assistir-hi, cal inscriure’s abans de les 10 h del 2 de setembre en aquest enllaç, ja que l’aforament és limitat.