Suquet de peix de Rose

Presentació dels resultats de l’enquesta ‘Com vius a Santa Margarida?’ aquest dissabte

Aquesta enquesta ha tingut com a objectiu conèixer les necessitats i les potencialitats de la urbanització de Santa Margarida i quines actuacions o intervencions són prioritàries per al conjunt de la població

El proper dissabte, 12 de novembre, tindrà lloc a l’Hotel Montecarlo de Santa Margarida una sessió informativa per presentar els resultats de l’enquesta realitzada als veïns i veïnes sobre necessitats i potencialitats del barri, així com la proposta d’actuacions previstes. L’acte tindrà lloc a les 11 h i està obert a la participació de tots els veïns i veïnes de Santa Margarida.

L’estudi és fruit del programa d’acció social i comunitària a la urbanització de Santa Margarida impulsat per l’Ajuntament de Roses i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà  i té com a finalitat conèixer les necessitats dels veïns i veïnes i establir línies d’actuació i intervencions prioritàries a desenvolupar amb la implicació dels propis residents.

L’estudi s’inicià amb una enquesta porta a porta on s’entrevistava veïns i veïnes entorn a temes relacionats, sobretot, amb la convivència veïnal, els equipaments públics, els serveis i l’associacionisme, amb l’objectiu de conèixer les necessitats i les potencialitats de la urbanització i quines actuacions o intervencions són prioritàries per al conjunt de la població.

Un cop realitzat aquest estudi de camp, l’Ajuntament presentarà els resultats a la ciutadania el proper dissabte, amb l’objectiu d’involucrar el major nombre de residents de Santa Margarida  i fer-los co-partícips de les decisions que afecten al barri.