Presentada una nova edició d’EmpuriaTapes

La 7a edició d’EmpuriaTapes tindrà lloc entre els pròxims 6 i 15 d’octubre

que tindrà lloc del 6 al 15 d’octubre del 2023. A l’acte hi ha assistit l’aldessa, Anna Massot i la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Helena Solana

El divendres 6 d’octubre comença la 7a edició d’EmpuriaTapes, que va ser presentada per l’alcaldessa de Castelló d’Empúries, Anna Massot i la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Helena Solana.
Aquesta iniciativa ofereix enguany 35 propostes gastronòmiques, que consisteixen d’una tapa acompanyada d’una beguda, per només 3 €, que es podran degustar  
tant a Empuriabrava com a la Vila Comtal.

Un dels incentius a realitzar la ruta de tapes, apart d’assaborir-la, es la opció de guanyar un dels tres premis als qual optaran els participants (comensals) donant el seu vot a través d’un codi QR per la que considerin quina és la millor tapa.

Els premis d’aquesta 7a edició d’EmpuriaTapes

  • Menú per a 2 persones en un dels restaurants participants en aquesta edició d’EmpuriaTApes, Salt en tàndem per a dues persones a l’Skydive Empuriabrava, 2 entrades gratuïtes als museus Ecomuseu-Farinera, Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó i de la Basílica de Santa Maria de la Capital Medieval de l’Empordà, Castelló   d’Empúries. 
  • Menú per a 2 persones en un dels restaurants participants en aquesta edició d’EmpuriaTApes, un vol al túnel del vent Windoor, 2  entrades gratuïtes als museus Ecomuseu-Farinera, Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó i de la Basílica de Santa Maria de la Capital Medieval de l’Empordà, Castelló d’Empúries 
  • Menú per a 2 persones en un dels restaurants participants en aquesta edició d’EmpuriaTApes, Passeig en vaixell pels canals amb Ecoboats, 2 entrades gratuïtes als museus Ecomuseu-Farinera, Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó i de la Basílica de Santa Maria de la Capital Medieval de l’Empordà, Castelló d’Empúries. 

A part de la votació popular a la millor tapa, en aquesta edició seguirem contant amb un jurat professional del qual no en donarem a conèixer la identitat, perquè durant els dies que tindrà lloc la ruta de tapes, el jurat farà una degustació d’incògnit per poder valorar l’experiència de forma real.

Helena Solana, regidora de Promoció Econòmica i Comerç, expressa la seva gran expectació per l’edició actual de EmpuriaTApes. L’esdeveniment gastronòmic ja està plenament consolidat com una cita destacada al municipi, atraient cada any un nombre creixent de visitants i fomentant la descoberta de nous locals. Helena Solana remarca “com aquest esdeveniment continua sent una potent eina de promoció econòmica i gastronòmica pel nostre municipi”.

Anna Massot, l’alcaldessa de Castelló d’Empúries, per la seva part, ha expressat “la seva gran satisfacció i especial entusiasme en gaudir d’EmpuriaTApes, un esdeveniment ja consolidat”. L’alcaldessa ha destacat també “la qualitat dels locals de restauració a Castelló i Empuriabrava”, subratllant “la diversitat de restaurants i la notable millora de la qualitat gastronòmica assolida en els últims anys”. Anna Massot continua reivindicant aquesta riquesa culinària com a atribut distintiu de la comarca i un element essencial pel seu creixement turístic i econòmic.

Exit mobile version