Presentar una moció al ple de Roses esdevé en un fenomen curiós últimament

Francesc Giner

Francesc Giner, portaveu de Gent del Poble a l'Ajuntament de Roses

Francesc Giner
Francesc Giner, portaveu de Gent del Poble a l’Ajuntament de Roses

Presentar una moció durant la sessió plenària que es celebra cada mes a l’Ajuntament és un dels recursos que els partits, tan de l’equip de Govern com de l’oposició, tenen per tirar endavant les seves propostes.

Val a dir, però, que a Roses, en les últimes sessions plenàries, s’està produint un fenomen força curiós. En l’últim ple, celebrat el passat dilluns, 26 de novembre, es va presentar una moció per part del grup municipal PSC destinada a aconseguir que a Roses tornéssim a tenir una festa andalusa.

La moció és va aprovar per unanimitat, però vull dir que aquesta proposta em fa pensar amb dues mocions anteriors presentades pel grup de Ciutadans, el qual demana coses que ja s’estan fent.

Durant la negociació de pressupostos per el 2019, el passat mes d’octubre, amb el portaveu del grup Popular, és va acordar fer una festa andalusa per l’any vinent, festa que podria tenir continuïtat per els següents anys.
El mateix portaveu, en Manel Escobar, ho va anunciar en el ple extraordinari dels pressupostos, celebrat el mateix mes d’octubre.
És per això que quan vaig veure la moció que presentaven els socialistes, demanant una cosa que ja està prevista fer-la, es aleshores quant li faig veure a la portaveu socialista que aquesta moció no té cap sentit ni serveix per a res més que per voler sortir a la foto, com popularment és diu, o per qüestions purament electoralistes.
Entenc que tothom té dret a començar la campanya per a les eleccions quan vulgui, però des de aquí demano una mica de seriositat i respecte per la feina que fem els altres. A no ser que l’objectiu que és busqués, fos el que algun partit del consistori, votés en contra de la moció, per així deixar-lo com el dolent de la pel·lícula.

Francesc Giner
Portaveu de Gent del Poble a l’Ajuntament de Roses