President de Cabirols de Roses i ara representant de Senders i Refugis de la FEEC

Assemblea a Roses de la Vegueria de la Regió 2 de la FEEC
L'assemblea de la Vegueria de la Regió 2 de la FEEC es va celebrar al segon pis del Teatre Municipal de Roses

El rosinc Josep Joan Coucelo, actual president de l’Associació Excursionista Cabirols de Roses ha estat nomenat com a representant de Senders i Refugis de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)

Assemblea a Roses de la Vegueria de la Regió 2 de la FEEC
L’assemblea de la Vegueria de la Regió 2 de la FEEC es va celebrar al segon pis del Teatre Municipal de Roses

El passat divendres, 10 de maig, es va celebrar la reunió de Vegueria de la Regió 2 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) . Una vegueria que comprèn les comarques de l’Alt Empordà, el Baix Empordà, La Garrotxa, La Selva, El Gironès i El Pla de l’Estany.

Durant l’assemblea de la FEEC, que és el primer cop que se celebra a Roses, deixant constància de la rellevància que dins les entitats excursionistes està agafant en els darrers anys l’Associació Cabirols de Roses, es va  tancar el procés electoral de la Vegueria amb la renovació de la Junta actual.

Un Junta, que va per primer cop també, va incorporar dins el seu organigrama a un rosinc. Es tracta, precisament, de l’actual president de l’Associació Excursionista Cabirols de Roses, Josep Joan Coucelo, el qual va ser nomenat com a representant de Senders i Refugis de la Vegueria.
Càrrec que per a Coucelo suposa “un gran repte i, sobretot, d’aprenentatge en aquest món, que tant m’apassiona, com és el del senderisme”.

Així mateix, Emma Fàbrega, representant del GEiEG es va estrenar també en l’organigrama de la Junta de la Vegueria, en aquest cas com a representant de Natura i Medi Ambient.

Josep Joan Coucelo i Emma Fàbrega, seran a partir d’ara, juntament amb Danny Balés, representant de Formació, l’enllaç amb la FEEC per tractar tot el relacionat amb l’excursionisme en l’àmbit de les 6 comarques que comprenen la Vegueria de la Regió 2.

Aquesta assemblea, que es va celebrar al segon pis del Teatre Municipal de Roses va estat presidida pel president de la Vegueria, Francesc Francès, el vicepresident Pere Serrats i Jordi Respecta, com a Secretari. Com a representant de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya va assistir expressament des de Barcelona Carles Xavier Pons, actual membre de la Junta de la FEEC i cap de l’Àrea d’Entitats.