President Xai i Lágrimas de Sangre tanquen els concerts de les Barraques de Roses 2019

Festa Major de Roses 2019
LDS fa oferir al públic de Barraques un directe molt contundent

Uns concerts de Barraques que durant tots els dies va superar l’assistència de públic de l’any passat

Festa Major de Roses 2019
Un moment de l’actuació de President Xai a les Barraques de Roses

President Xai va ser el grup que va inaugurar la darrera i última nit de concert de les Barraques de la Festa Major de Roses.
Nina Pagès com a cantant, Marina Feliu a la trompeta, Joni Ripoll al Trombó, Roger Carreras amb la percussió i la trompeta Martí Tarrés a la guitarra, Marc Vilalta als teclats, Àlex Caldas al baixi  Jaume Parera a la bateria, van oferir un espectacle de poc menys d’hora i mitja ple de ritmes llatins així com de reggae, soul i ska.

Els 8 músics d’aquest grup gironí, que es va crear ara fa dos anys va demostrar a l’escenari de les Barraques del perquè del seu premi del concurs de música emergent de Girona Intro 2018, que van guanyar a l’octubre de 2018.

Els President Xai van preparar i escalfar al ramat convenientment, des del seu rol de teloners, per a l’actuació del cap de cartell de la nit, Lágrimas de Sangre.

Uns LDS que ja són 13 anys els que porten donant concerts arreu per cantar, interpretar i viure les seves cançons del seu darrer treball ‘Vértigo’, un disc on es barreja el rap, el hip hop, el rock i el reggae per oferir un directe molt contundent. Com va dir Microbio, el cantant de Lágrimas, abans de pujar a l’escenari amb els seus músics, “nosaltres oferirem al públic de les Barraques de Roses tot el nostre amor per la música”. I només pujar a l’escenari, el primer que va dir al respectable va ser “nosaltres venim disposat a a donar-ho tot, esperem que vosaltres feu al mateix.

I sí, músics i públic ho van donar tot durant 1 hora i tres quarts de concert de Lágrimas de Sangre, que clausurar els concerts de les Barraques de 2019.

Unes Barraques que van contemplar una major afluència de gent que l’any passat.