Preus de bogeria a la Piscina Municipal de Roses per Carnaval

Promocions per Carnaval a la Piscina de Roses

La Piscina de Roses engega la campanya “Preus de bogeria per Carnaval” amb una oferta de bojos a l’hora de matricular-se

Promocions per Carnaval a la Piscina de RosesLa Piscina s’afegeix a la festa i a l’alegria del Carnaval rosinc i ofereix unes condicions immillorables per posar-se en forma, cuidar-se, fer salut, divertir-se o relaxar-se, entre d’altres alternatives que es poden fer a la instal·lació municipal de Roses.

Així, durant tot el mes de febrer estarà vigent la campanya de promoció “Preus de bogeria per Carnaval”, consistent a què totes les persones que s’abonin a la instal·lació entre aquestes dates, gaudiran d’un preu únic de 55 € que inclou matrícula i primer mes (45 €/persona si l’abonament és a partir del 14 de febrer).

Totes les noves altes de febrer obtindran aquestes condicions, així com dues invitacions i el servei d’assessorament esportiu gratuït.

Les instal·lacions de la Piscina de Roses es composen de dues piscines climatitzades, zona Spa amb sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior. També disposa de sala de fitness de 250m2 amb un complet equipament cardiovascular i muscular, l’espai d’entrenament funcional exterior Gym BOX, una sala polivalent i la sala d’Spinning®.

A més, es programen 87 sessions a la setmana d’activitats dirigides de condicionament físic i salut, i s’organitzen cursos de natació per a totes les edats i nivells. I, tot plegat, amb un equip preparat i qualificat que ajuda els usuaris a assolir els seus objectius.