Cinema a la Fresca

Preus de Carnaval: nova promoció de descomptes de la Piscina Municipal de Roses

Com cada any pel Carnaval de Roses la Piscina Municipal endega una campanya de promoció

La Piscina Municipal de Roses posa en marxa, de l’1 de febrer al 8 de març, la campanya de promoció ‘Preus de Carnaval’.
Així, totes les persones que s’abonin per primera vegada a la instal·lació gaudiran d’una oferta de 68 €/persona (públic adult) o de 53 €/persona (públic jove i gent gran), que inclou matrícula i primer mes en modalitat general i horari complet (41 €/adult o 32 €/jove o gent gran, si l’abonament és a partir de mig mes). 

D’altra banda, i únicament durant el mes de febrer, totes les persones ex abonades de la Piscina que faci més de 3 mesos que estiguin de baixa, i que estiguin al corrent de pagament, es podran tornar a abonar sense haver de pagar la matrícula!     

La Piscina s’afegeix a la festa i a l’alegria del Carnaval de Roses, i ofereix unes condicions immillorables per posar-se en forma, cuidar-se, fer salut, divertir-se i, fins i tot, relaxar-se…
Totes les altes obtindran aquestes condicions, així com el servei d’assessorament esportiu gratuït, que inclou l’APP Entrena’t per poder tenir el programa d’entrenament digital al mòbil, juntament amb el control i seguiment de l’entrenament a través dels pesatges amb la bàscula d‘impedància, que determina l’evolució del pes, el tant per cent de massa muscular, el % de massa grassa…   

A la Piscina de Roses es troben les millors instal·lacions: dues piscines climatitzades, zona Spa amb sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior. També cal destacar els 250 m2 de sala de fitness amb un equipament cardiovascular i muscular complet, l’espai d’entrenament funcional exterior Gym BOX, una sala polivalent d’activitats dirigides i la sala d’Spinning®.

A més, es programen 78 sessions a la setmana d’activitats dirigides de condicionament físic i salut, i s’organitzen cursos de natació per a totes les edats i nivells.

I, tot plegat, amb un equip preparat i qualificat per tal de poder assolir els objectius de cada usuari.