Preus de Carnaval: nova promoció de descomptes de la Piscina Municipal de Roses

Carnaval a Roses

Com cada any pel Carnaval de Roses la Piscina Municipal endega una campanya de promoció

La Piscina Municipal de Roses posa en marxa, de l’1 de febrer al 8 de març, la campanya de promoció ‘Preus de Carnaval’.
Així, totes les persones que s’abonin per primera vegada a la instal·lació gaudiran d’una oferta de 68 €/persona (públic adult) o de 53 €/persona (públic jove i gent gran), que inclou matrícula i primer mes en modalitat general i horari complet (41 €/adult o 32 €/jove o gent gran, si l’abonament és a partir de mig mes). 

D’altra banda, i únicament durant el mes de febrer, totes les persones ex abonades de la Piscina que faci més de 3 mesos que estiguin de baixa, i que estiguin al corrent de pagament, es podran tornar a abonar sense haver de pagar la matrícula!     

La Piscina s’afegeix a la festa i a l’alegria del Carnaval de Roses, i ofereix unes condicions immillorables per posar-se en forma, cuidar-se, fer salut, divertir-se i, fins i tot, relaxar-se…
Totes les altes obtindran aquestes condicions, així com el servei d’assessorament esportiu gratuït, que inclou l’APP Entrena’t per poder tenir el programa d’entrenament digital al mòbil, juntament amb el control i seguiment de l’entrenament a través dels pesatges amb la bàscula d‘impedància, que determina l’evolució del pes, el tant per cent de massa muscular, el % de massa grassa…   

A la Piscina de Roses es troben les millors instal·lacions: dues piscines climatitzades, zona Spa amb sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior. També cal destacar els 250 m2 de sala de fitness amb un equipament cardiovascular i muscular complet, l’espai d’entrenament funcional exterior Gym BOX, una sala polivalent d’activitats dirigides i la sala d’Spinning®.

A més, es programen 78 sessions a la setmana d’activitats dirigides de condicionament físic i salut, i s’organitzen cursos de natació per a totes les edats i nivells.

I, tot plegat, amb un equip preparat i qualificat per tal de poder assolir els objectius de cada usuari.