Primer Duel de Guitarres per a la Festa Major de Roses

Concurs Duel de Guitarres

L’escenari de barraques de la Festa Major de Roses acollirà enguany la 1ª edició del concurs Duel de Guitarres

Concurs Duel de GuitarresDuel de Guitarres és un concurs destinat a guitarristes de tots els nivells i estils, el qual consistirà en una ‘batalla’ musical que enfrontarà als diferents participants en duels d’1 contra 1, que amb el seu instrument podran fer tots els efectes de so que vulguin.

Serà un certamen que es dividirà en dues fases: la primera, serà en línia; i, la segona, serà, pròpiament,t la competició a l’escenari de la Festa Major.

Tots aquells interessat en participar al concurs hauran de gravar un vídeo de màxim 1 minut de durada improvisant un solo, fent servir una base o no, i enviar-ho als organitzadors entrant a la seva pàgina web: dueldeguitarres.cat

Aquests vídeos es penjaran en aquesta pàgina web i els 8 més votats seran els que participaran al Duel de guitarres.

Els 8 participants seleccionats de la fase de participació en línia s’enfrontaran en una competició real en duels d’1 contra 1, on hauran de superar les diferents rondes fins arribar a la final.

El concurs comptarà amb un jurat format per diferents músics de reconegut prestigi, que seran els encarregats de valorar les actuacions dels participants.

Participar al 1r Duel de Guitarres és gratuït, però l’organització vol donar al concurs un caire benèfic. La competició es fa sense cap mena d’ànim de lucre per part dels organitzadors, dels sponsors o dels col·laboradors, i per tant, només es demanarà als concursants i al públic que vingui el dia del concurs, que en la mesura del possible i, de forma voluntària, col·laborin amb l’Associació Tramuntanets fent una aportació econòmica.

Important: Els vídeos enregistrats es podran enviar com a màxim fins al 17 de juliol

Tota la informació a: