Primer sopar solidari del restaurant Falconera de Roses

Sopar solidari del restaurant Falconera de Roses

El xef i gerent del restaurant Falconera de Roses organitza un sopar solidari a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer

Sopar solidari del restaurant Falconera de RosesPràcticament, des que té ús de raó, el rosinc Gregory Abella ha estat ficat a la cuina elaborant plats. És la seva gran passió per la qual es forma contínuament. I després de passar per les cuines de diferents restaurants un dia, en Gregory va decidir que hi havia prou de treballa pels altres i l’1 de desembre de 2016 va obrir el restaurant Falconera, ubicat l’Avda Jaume I.

I mentre treballava al seu restaurant va notar una sèrie de molèsties per les quals li van diagnosticar un tumor, “un diagnòstic que et fa plantejar la vida d’una altra manera i valorar més el que tens al voltant, i per això he decidit, quan farà dos anys que vam obrir el restaurant d’organitzar un sopar solidari a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer, ha afirmat el xef i gerent del restaurant Falconera, Gregory Abella.

Un sopar que serà el primer, ja que “els següents volem celebrar un per aquestes dates per celebrar l’aniversari del Falconera i ajudar a les entitats socials de Roses”, ha destacar Abella.  Aquest sopar solidari tindrà lloc demà, 30 de novembre, un dia abans que el Falconera compleixi el seu segon aniversari perquè “per qüestió de treball ens va millor fer-ho aquest dia”, en el que el xef Gregory Abella prepararà uns primers plats per compartir que són els següents:

Aquests per compartir:
– Crema de carbassa amb bacallà trossejat i oli de ceps
– Croquetes de llamàntol sobre crema de cap de gamba
– Carpaccio de bou amb parmesà i tàrtar de verduretes fresques
– Tataki de peix espasa a l’estil Teriyaki
– Ous trencats amb botifarra de perol i carxofes
– Escopinyes al Xerès

Després:

  • Arròs sec de ceps, costelló i gambes

Postre:

–  Brownie de xocolata blanca i nous amb gelat de canyella

I tot acompanyat amb vi de l’Empordà, aigua, cafès o infusions.

Donatiu de 55 €

Per assistir al sopar, pel qual s’ha de fer un donatiu de 55 €, cal fer la reserva al restaurant Falconera, ubicat al nº 24 de l’Avinguda Jaume I.

Cal destacar que “tot els diners recaptats, un cop descomptada la matèria primera, aniran destinats a la Fundació Roses Contra el Càncer”, ha assenyalat el xef Gregory.