Primera concentració de clàssics de dues i quatre rodes a Roses

Concentració de Clàssics a Roses

El Motor Club Tocats Pels Clàssics de Roses organitza per aquesta cap de setmana una concentració de vehicles d’època en la que es preveu al voltant de 300 participants

Concentració de Clàssics a RosesEl Motor Club Tocats Pels Clàssics ja fa una desena d’anys que existeix, tot i que només fa quatre es va constituir com associació. I ara, al 2014 organitza la seva primera concentració de cotxes, motos i d’altres vehicles que en una altre època, concretament al segle passat, eren l’última tecnologia en automoció.
Ara, són un tresor incalculable pels seus propietaris, i Roses podrà gaudir de la presència d’aquests vehicles durant els propers dissabte, 10 de maig, i diumenge, dia 11, ja que la concentració de vehicles de dues i quatre rodes que es portarà a terme a l’antic càmping Bahía.

“Ens fa molta il·lusió organitzar aquesta concentració de clàssics, que serà la primera que es faci a Roses, i esperem que vingui molta gent, calculem que hi haurà al voltant de 300 participants”, va manifestar el Vocal del Motor Club Tocats Pels Clàssics, José Luis Martos, més conegut a la Vila com a Popi. Així ja ho tenen tot enllestit, “gràcies a la col·laboració de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i a tot el seu equip de govern”, per rebre als primers participants de la concentració. Això serà cap a les 16:30 hores a la Ciutadella on se’ls donarà als conductos i els seus vehicles la benvinguda amb una copa de cava, per tot seguit donar una volta per la Vila amb el Tren Roses Exprés.

I a la nit es tancarà un carrer de Santa Margarida on els participants podran gaudir d’una mica de música mentre cremen gasolina. Un festa que acabarà “abans que arribi la mitjanit perquè s’ha descansar, perquè al dia següent, diumenge, comença el plat fort”, va remarcar Popi.

I entre les 9 i les 10:30 del matí de diumenge es portarà a terme la recepció del participants que venen diumenge, on “a l’entrada del càmping se’ls farà a tots els vehicles, que són els protagonistes, i al seu conductor una foto de record amb un tòtem que tindrem per a l’ocasió, a més de fer entrega de diferents obsequis” va explicar Martos.

I després de la benvinguda i l’esmorzar, consistent en una botifarrada, tots els participants, amb els seus cotxes, furgonetes o motos, faran una ruta en direcció cap a Port de la Selva, on l’Ajuntament d’aquest petit poble costaner té previstfe entrega als conductors d’un obsequi de record.

La Fórmula 1 en directe

Motor Club Tocats Pels ClàssicsA les 14:00 hores està previst que tots els participants siguin al punt base de la concentració “per veure en directe, en una pantalla gegant, la Fòrmula 1, mentre fem el dinar de germanor, un dinar obert a la participació de tothom. Està obert a totes les persones que no siguin de la concentració amb un preu molt asequible va dir el Vocal del Club, el qual també va remarcar que “hi haurà inflables per als nens i concerts de música en directe”.

Sobre les 6 o 7 de la tarda de diumenge està previst començar l’acte de lliurament de trofeus, que donarà per finalitzada la Primera Concentració de Clàssics de la Badia de Roses.