Primera visita guiada a l’exposició col·lectiva i multidisciplinària “Immersió” del cicle Empordoneses

Exposició
La col·lectiva d'Empordoneses inspirada en Narcís Monturiol es va inaugurar el passat 17 de setembre a Sala d'Exposicions l'Escorxador de Figueres

Aquesta és la primera de diverses activitats que se celebraran als propers mesos amb motiu de la mostra “Immersió” a la Sala d’Exposicions de l’Escorxador de Figueres

Dissabte es va dur a terme la primera visita guiada a l’exposició col·lectiva i multidisciplinària “Immersió” del cicle Empordoneses que fins al 17 de gener es pot veure a la Sala d’Exposicions de l’Escorxador de Figueres.

Es van omplir totes les places que s’oferien i els assistents van fer el recorregut acompanyats pels comissaris de la mostra. Pilar Farrés i  Enric Tubert, en una visita d’una hora i mitja de durada, van comentar la trentena de peces que conformen l’exposició. Tres dels artistes participants van discutir personalment les seves peces i van respondre preguntes del públic.

Aquesta és la primera de diverses activitats que se celebraran als propers mesos en motiu de la mostra a la sala expositiva.

A ‘Immersió’ una trentena d’artistes s’inspiren en la figura de Narcís Monturiol per composar un retrat polièdric d’aquest destacat personatge en motiu del bicentenari del seu naixement.

A la visita guiada es van seguir tots els protocols de seguretat a que obliga la pandèmia.