Tot i els problemes mecànics els ciclistes de Roses finalitzen la 3ª etapa de la Transpyr

Transpyr Coast to Coast 2017
En Guerau Carrion a El Port de Suert, quan encara no havien arribat l'Àlex Mínguez i Xavi Serrano per culpa d'una avaria en la bici d'aquest últim

Guerau Carrion va arribar per davant de l’Àlex Mínguez i Xavi Serrano, ja que aquest últim va patir problemes en el canvi de marxes de la seva bicicleta

Transpyr Coast to Coast 2017
En Guerau Carrion a El Port de Suert, quan encara no havien arribat l’Àlex Mínguez i Xavi Serrano per culpa d’una avaria mecànica

En Guerau Carrion, que disputa la Transpyr a la categoria d’Individual, està com un toro. “M’he trobat molt bé durant tota l’etapa i especialment els darrers 30 quilòmetres, i això  em dona molta confiança en les meves forces”, va confesar només arribar a El Pont de Suert, final de la tercera etapa de la Transpyr.

I en Xavi Serrano i l’Àlex Mínguez, que corren a la categoria de Parelles, no és que estiguin malament físicament, no, sinó que les averies no els hi deixa tranquils. Sobretot a Navarro, que si dilluns va patir el trencament del seient, per la qual cosa no va poder descansar sobre la bici durant els darrers 60 quilòmetres, ahir va ser el canvi de marxes el que va generar problemes, de tal manera que van arribar a meta 45 minuts que ho fes en Guerau, el qual ha pujat fins al lloc 103 de la classificació general.
A l’igual que en Serrano i Mínguez, que tot i les averies mecàniques han escalat 10 posicions, situant-se en la 132 i 133, respectivament.

Els líders de la Transpyr continua sent, des de la primera etapa, la parella formada per Ibon Zugasti i Tomi Misser, tot i l’accident que ha patit el primer, que l’ha fet creuar la línia d’arribada amb una branca d’un arbre clavada al braç.

Cal assenyalar que el meravellós paisatge pel qual van passar els ciclistes va ser tan dur que va provocar forces abandonaments.

Cap d’ells, però, dels membres del Club Ciclista Roses, els quals, tot i les averies mecàniques, tots tres es troben bé de forces per afrontar avui la quarta etapa que els portarà fins a Aínsa, deixant el Pirineu català per endinsar-se en l’aragonès després de gairebé 100 quilòmetres pedalant.