Professionals de la Informació visiten Roses en una de les sortides durant la seva estada a Girona.

Moment de la visita dels periodistes espanyol a la Ciutadella de Roses

L’Associació Professional Espanyola d’Informadors de Premsa, Radio, Televisió i Internet , que ha passat la jornada d’avui a l’Empordà ha fet parada a La Ciutadella de Roses

Moment de la visita dels periodistes espanyol a la Ciutadella de Roses
Periodistes espanyols, amb l’alcalde de Roses en primer terme a l’esquerra, a la Ciutadella de Roses

Els més de seixanta informadors dels mitjans espanyols, juntament amb el president de l’Audiència Provincial, el Sr. Fernando Lacaba Sánchez, han pogut menjar una “Fideuà” de la Vila de Roses, en un dels seus indrets més emblemàtics, la mateixa Ciutadella.

L’Associació Professional Espanyola d’Informadors de Premsa, Radio, Televisió i Internet (APEIPRTVI) celebra enguany la seva assamblea general a la ciutat de Girona.

Aquesta entitat té per objectiu col·laborar amb empreses de comunicació pública i privada, les facultats de Ciències de la informació i entitats o organitzacions que puguin contribuir al perfeccionament professional dels seus associaciats.

Enguany, més de seixanta professionals de la comunicació han vingut fins a Girona, on a més de realitzar les seves activitats pròpies de l’associació, fan visites arreu de la província. Avui han vingut a l’Alt Empordà, on a més de visitar alguns dels llocs més importants de la comarca, s’han acostat a Roses per conèixer una part del seu patrimoni més important.