Projecte de la Colla Castellera de Figueres per finançar l’adquisició d’una nova xarxa de seguretat

Colla Castellera de Figueres

La Colla Castellera de Figueres enceta un projecte de finançament per canviar la xarxa d’assaig.

Colla Castellera de FigueresEl món casteller ha vist la espectacular millora dels castellers de Figueres aquestes últimes temporades, que han culminat amb una 20a temporada realment esplèndida. Però el que es veu a plaça només és la punta de l’iceberg, ja que són moltes les hores i hores d’assaig les que fan possible aquests resultats.

I per poder encarar nous reptes posant per davant de tot la integritat física dels castellers alhora d’assajar nous castelles, la Colla Castellera de Figueres té previst canviar l’estructura i el cordat de la xarxa d’assaig, ja que l’actual està en un estat bastant deteriorat fruit de l’ús repetit durant els que ha estat en actiu.

Per aquest motiu, els castellers de Figueres han encetat un projecte de finançament col·lectiu a la plataforma totSuma que estarà obert fins a mitjans de gener, concretament fins al dia 16. Tothom qui vulgui fer aportacions o col·laborar compartint aquest projecte, pot entrar-hi a través d’aquesta adreça. 

L’estructura de l’actual xarxa es conserva perfectament, però té la problemàtica que la superfície i l’alçada no són les necessàries per encarar castells com la torre de 7 o els bàsics de la gamma de 8, castells que la Colla té en ment ja i que vol començar a treballar en breu.

L’estructura nova que s’ha dissenyat els permetrà als de la camisa lila tenir la xarxa més gran, ampliant en 1 metre tant l’amplada com la llargada, així com l’alçada.