Promoció d’estiu de la Piscina Municipal de Roses

La instal·lació aquàtica municipal amplia l’oferta d’activitats per aquest estiu

Una passada! Aquest és el lema que la Piscina Municipal de Roses ha escollit per promocionar-se durant aquest any i visualitzar l’àmplia oferta d’activitats i la qualitat del servei que ofereix. Durant l’estiu, a més, l’equipament esportiu ofereix un descompte del 50% en la matrícula i la quota corresponent al mes de setembre gratuïta a totes aquelles persones que s’abonin.

Àmplia oferta d’activitats

A més de les activitats aquàtiques, per a totes les edats i nivells, des de nadons fins a gent gran, passant per les diferents etapes del procés d’aprenentatge de la natació (aprendre a nedar, domini del medi aquàtic i natació esportiva), la piscina municipal ofereix l’anomenat Pack fitness, una oferta d’activitats de condicionament físic i salut, estructurada en diversos tipus d’entrenament: cardiovascular, muscular, postural, en el medi aquàtic, de baixa intensitat… Així, es pot practicar Spinning®, Pilates, aiguagim, gimnàstica abdominal hipopressiva, aerodansa… fins a 15 tipus diferents d’activitats! Tampoc cal oblidar els programes específics de salut, com el d’activitat aquàtica prepart o el de terapèutica.

Les millors instal·lacions

Cal destacar l’espai de les piscines climatitzades, una de 25 x 16,6 (8 carrers) a 27ºC i l’altre de 8 x 16,6 m a 29ºC. Ambdues compten amb un sistema innovador de tractament de l’aigua que dóna una qualitat excel·lent, tant de l’aigua com de l’aire del recinte. Aquest recinte es complementa amb una zona spa que compta amb sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior.

També cal destacar els 250 m2 de sala de fitness amb un complet equipament cardiovascular i muscular Star Trac®, una sala polivalent i la sala d’Spinning® (centre oficial).

Un equip professional qualificat

La Piscina Municipal de Roses compta amb un equip format, titulat, amb experiència i en formació continuada.

Un preu ajustat

La Piscina compta amb un sistema de preus que podríem definir com modular, de manera que cadascú paga per allò que utilitza. Així, es parteix d’un paquet bàsic (quota aigua) que ofereix l’ús de les piscines i la zona spa. Qui ho desitja por afegir-hi la sala de fitness – musculació i l’assessorament que s’ofereix (quota general). I, en qualsevol dels dos casos, es pot optar per afegir-hi el Pack fitness (activitats de condicionament físic i salut). A més, els preus estan segmentats per edats i es compta amb quotes per franges horàries i també familiars. Per tant, una amplitud de preus important a partir dels 25,10 €/mes (adults) i 20,80 €/mes (gent gran), per exemple.