Prop de 7.000 euros recull la Fundació Roses Contra el Càncer a la seva 17ª Recapta Popular anual

Recapta Popular anual de la Fundació Roses contra el Càncer

Voluntàries que van participar en la Recapta Popular de la Fundació

La generositat dels rosincs i rosinques va permetre aconseguir 6.957,37 € en  la seva Recapta Popular, que els permetrà tirar endavant els projectes socials de la Fundació

Recapta Popular anual de la Fundació Roses contra el Càncer
Voluntàris/es que van participar en la Recapta Popular de la Fundació

Durant tot el matí de diumenge 26 de maig, la Fundació Roses Contra el Càncer va portar a terme la 17ª edició de la Recapta Popular que desenvolupa cada any. Aquesta és una activitat vital per a la entitat, ja que ajuda a finançar i fer realitat els projectes d’atenció psicosocial que realitzen per poder lluitar contra el càncer i donar un suport adequat als malalts de càncer de Roses i les seves famílies.

Diumenge, i com cada any, van poder comptar amb l’incondicional ajut de les persones voluntàries que durant tot el matí, van fer la postulació per tots els carrers de la Vila rosinca.

Un any més, la generositat i solidaritat de la societat rosinca i les persones que visiten Roses, els va permetre recaptar prop de 7.000 euros, concretament 6.957,37€.

Una quantitat, a la vegada, que no va estar molt lluny del rècord de diners aconseguits en una recapta, i que es va assolir l’any passat.