Prop de 1.200 nens participaran a la Trobada dels Casals d’Estiu de l’Alt Empordà

Trobada dels Casals d'Estiu de l'Alt Empordà

La Trobada dels Casals d’Estiu tindrà lloc aquest proper divendres, 24 d’agost

Trobada dels Casals d'Estiu de l'Alt EmpordàNovament, per celebrar el final de la temporada d’activitats d’estiu, des de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal s’organitza la trobada des casals de la comarca, en el que s’ha considerat des de fa anys la festa de l’estiu dins del món del lleure a l’Alt Empordà. La trobada se celebrarà el proper divendres, 24 d’agost, a partir de les 10 del matí a la plaça de Catalunya de Figueres.

Enguany s’arriba a la 19a trobada amb un programa que començarà l’actuació de Tramuntakada i seguirà amb el grup d’animació infantil ‘Els atrapasomnis’, que faran ballar i cantar tots els assistents amb les seves cançons més animades. La festa està organitzada per l’Oficina Jove amb la col·laboració de l’àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal.

A la trobada hi assistiran al voltant d’uns 1.200 infants i monitors de diferents casals de la comarca (Avinyonet de Puigventós, Bàscara, Castelló d’Empúries, l’Armentera, l’Escala, la Jonquera, Lladó, Llers, Figueres, Navata, el Port de la Selva, Portbou, Roses, Sant Pere Pescador, Ventalló, Vilabertran, Vilafant, Vilajuïga i Vilamalla).