Prop de 200 persones participen a la I Marxa de Muntanya Balcó de l’Empordà

I Marxa de Muntanya Balcó de l’Empordà

Moment de la sortida de la I Marxa de Muntanya Balcó de l’Empordà

La I Marxa de Muntanya Balcó de l’Empordà, emmarcada en la Festa Major de Palau-saverdera, esdevé un èxit de participació

I Marxa de Muntanya Balcó de l’Empordà
Moment de la sortida de la I Marxa de Muntanya Balcó de l’Empordà

Gairebé 200 persones, en concret cent-setanta dues persones van participar a la I Marxa de Muntanya Balcó de l’Empordà, que es va celebrar a Palau-saverdera aquest passat dissabte, 31 de gener.

Els participants van fer un recorregut de sis quilòmetres per la muntanya del poble, amb sortida i arribada a la Font de Dalt. Van passar per l’ermita de Sant Onofre, on hi havia l’avituallament, pel Mas Ventós i després van baixar fins el punt de sortida.

El primer home que va completar el recorregut ho va fer amb 33 minuts, mentre que la primera dona ho va fer amb 48 minuts.

Tota la recaptació de la marxa es va destinar a la darrera edició de la Marató de Tv3, que està dedicada a la investigació de les malalties del cor.

La marxa de muntanya Balcó de l’Empordà va ser el primer acte de la Festa Major d’aquest any, que ha comptat amb una gran afluència de gent.
En paral·lel a la marxa de muntanya, hi va haver inflables per a la mainada al costat de la meta i el dissabte a la tarda, espectacle infantil amb el Pot Petit al Centre Cívic.
Per acabar la jornada de dissabte es va celebrar un partit de futbol entre el C.E. Palau-saverdera i el C.F. Cadaqués.

Diumenge al matí el poble es va llevar amb una tamborinada per diferents carrers del poble per celebrar tot seguit la Missa amb la benedicció de candeles, i continuar amb els actes festius amb una ballada de sardanes a la plaça Major.
Ja a la tarda, i per cloure els actes festius de la Festa Major d’Hivern de Palau-saverdera, la Cobla Orquestra Montgrins va ser l’encarregada de d’oferir el concert i ball de fi de festa al Centre Cívic.