Inici Actualitat Propera obertura de les preinscripcions dels Casals d’Estiu de Roses

Propera obertura de les preinscripcions dels Casals d’Estiu de Roses

El proper dimarts 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, l’Ajuntament de Roses obrirà el període de preinscripcions tant pels Casals d’Estiu com per a l’Estiu Jove

Entre els propers 23 i 26 d’abril, l’Ajuntament de Roses obre el període de preinscripcions per participar als Casals d’Estiu 2019 per a infants d’entre 4 i 14 anys i a l’Estiu Jove adreçat a joves d’entre 13 i 16 anys, que es realitzaran durant els mesos de juliol i agost a la població. En cas que quedin places vacants, s’obrirà una segona fase de preinscripció per no empadronats a Roses, del 6 al 10 de maig.

Enguany, l’oferta de casals infantils inclou el Casal Esportiu (per a nens i nenes nascuts entre 2005 i 2012), el Casal Infantil (de 2007 a 2015), ambdós amb horari de matins de 9 a 13 h, així com el Tardestiu, que engloba la totalitat d’aquestes edats i oferirà tallers i activitats lúdiques durant la franja horària de tarda, de 16 a 19 h. L’Ajuntament ofereix també un servei de menjador de 13 a 16 hores per a aquelles famílies que necessitin cobrir també la franja del migdia. 

El Casal Esportiu es realitzarà al Pavelló Poliesportiu Municipal i comptarà amb la pràctica d’esports com voleibol, handbol, futbol, bàsquet, tennis, natació, bàdminton, hoquei, piscina recreativa… Per la seva banda, el Casal Infantil tindrà lloc a l’Escola Montserrat Vayreda i oferirà diversió i entreteniment amb jocs populars i tradicionals, tallers, manualitats, danses, cançons, activitats a la platja i a la piscina… El casal Tardestiu ofereix activitats lúdiques, esportives i artístiques. 

Les activitats es divideixen en grups en funció de l’edat, adaptant-se a les característiques i necessitats pròpies de cada grup i ofereixen un espai de trobada i diversió durant l’estiu, amb diversos recursos educatius i de lleure.

Per la seva banda, l’Estiu Jove, adreçat a joves nascuts entre els anys 2003 i 2003 (ambdós inclosos), es durà a terme al CAR Jove i oferirà activitats recreatives com esports a la platja, tatuatges, jocs de rol, rutes en bici, tallers, acampada, excursions… L’horari d’activitats serà de dilluns a divendres de 9 h a 13 h, un dia a la setmana de 9 h a 19 h i una sortida mensual amb pernoctació. 

Per participar en qualsevol de les modalitats que ofereixen els casals municipals de Roses, és indispensable tramitar una preinscripció prèvia per a la reserva de plaça, a través de l’adreça web inscripcions.roses.cat les 24 hores del dia. 

Podeu consultar preus, horaris i informació complementària clicant AQUÍ.

Exit mobile version