Propostes de teatre i cinema per aquesta setmana a Roses

Teatre Municipal de Roses
Tant l'obra "Una història real" com la "Uno para todos" canvien de dates

El  Teatre Municipal de Roses ofereix aquesta setmana la projecció de la pel·lícula “Uno para todos”, protagonitzada per David Verdaguer, i la representació de l’obra  “Una història real”, amb els actors Julio Manrique, Nil Cardoner i Mireia Aixalà

Tant l’obra “Una història real” com la pel·lícula “Uno para todos”, han estat reprogramades i han modificat la data prevista inicialment.  

Així, aquest dimecres 27, a les 20 h, el Teatre de Roses oferirà la primera de les projeccions incloses dins els Cicle Gaudí, una de les novetats de la programació d’aquesta temporada, que ofereix cada mes una pel·lícula de producció catalana i d’estrena molt recent. A “Uno para todos”, l’actor David Verdaguer interpreta un professor interí que assumeix la tasca de ser el tutor d’una classe en un poble completament desconegut per a ell. Quan descobreix que ha de reintegrar a un alumne malalt a l’aula, es troba amb un problema inesperat: gairebé cap dels seus companys i companyes volen que torni a classe.

I el divendres, 29 de gener, serà el torn de l’obra “Una història real “, prevista inicialment per al passat divendres, 23 de gener,  que també ha vist modificada la seva data de representació. Escrita i dirigida per Pau Miró, reflexiona sobre les ferides emocionals d’un fill i  un pare davant la pèrdua de la mare i l’esposa. Abordant diferents temàtiques, se centra en les dificultats d’un escriptor d’èxit per entendre’s amb el seu fill jove, que acaba d’iniciar la universitat. Per damunt de la relació de pare i fill hi plana la traumàtica pèrdua de la mare, simbòlicament representada per una vella butaca buida.

Les entrades per a les dues activitats es troben a la venda a la web rosescultura.cat. (15€ Una història real/ 4,5€ Uno para todos). Les entrades ja adquirides per a les dates previstes inicialment seran vàlides per a les noves funcions. En cas de no poder assistir-hi, es retornarà l’import a les taquilles del Teatre, els dijous i divendres de 12 a 14 h, o bé posant-se en contacte amb taquillatmr@roses.cat.

Podeu consultar tota la programació en el llibret adjunt.