Propostes familiars dels càmpings de les comarques de Girona per Nadal i Cap d’Any

Associació Càmpings de Girona-Costa Brava

L’Associació de Càmpings de Girona ofereix unes estades per gaudir el Nadal i Cap d’Any en família en contacte amb la natura

Associació Càmpings de Girona-Costa BravaEls càmpings de les comarques de Girona ja tenen a punt les seves propostes per Nadal i Cap d’Any que inclouen packs per estades en tendes o caravanes i menús especials. L’objectiu és que les famílies puguin gaudir d’uns dies de vacances en contacte amb la natura en un entorn privilegiat i a un preu molt competitiu. Tot i que la majoria dels establiments tenen obert des de Setmana santa fins l’octubre, cada vegada són més els que aposten per mantenir el servei tot l’any. Actualment en són 17.

Són molts els càmpings que inclouen en la seva oferta els tradicionals sopars de La Nit de Nadal i de Cap d’Any amb menús especials, festes i ball. A més, tenen un ampli programa d’activitats destinat a adults i nens amb rutes turístiques a peu o en bicicleta per indrets emblemàtics de les comarques de Girona, sortides a les estacions d’esquí i passejades en carruatge. Els càmpings afegeixen a la seva oferta les activitats tradicionals de Nadal que es fan al territori com els pessebres vivents o les cavalcades de Reis.

Les diferents propostes es poden consultar al web de l’associació .

L’Associació de Càmpings de Girona destaca que en els últims anys els càmpings de la demarcació, amb nombrosos premis internacionals, estan fent un esforç per modernitzar-se i adaptar les seves instal•lacions a la demanda dels clients. Actualment disposen de bungalows i mobil-homes perfectament adaptats per poder obrir també en temporada baixa. A més, disposen de piscines climatitzades i tot tipus de serveis per tal d’oferir la màxima comoditat als clients. “S’hi poden trobar instal•lacions esportives, zones infantils i grans espais perquè els nens puguin passejar en bicicleta i tot això en un entorn privilegiat”, ha manifestat el president de l’Associació, Miquel Gotanegra.

És per això que cada vegada són més les famílies que opten per passar les vacances de Nadal en un càmping atretes per l’alta qualitat d’aquests establiments, “això converteix els nostres càmpings en un destí molt atractiu i diferent per aquestes dates” ha assenyalat Gotanegra.

L’Associació de càmpings de les comarques de Girona compta amb 75 associats (més del 80 per cent dels càmpings de les comarques de Girona) i ofereix 119.308 places d’ allotjament. El total de places d’allotjament de càmpings de la demarcació és de 135.000, una xifra que situa al sector com la primera oferta turística reglada.