Protecció Civil avisa de més restriccions a Catalunya a partir de demà dilluns

COVID-19

La directora de Protecció Civil de la Generalitat, Isabel Ferrer, ha avisat que totes les mesures restrictives estan sobre la taula si el creixement de contagi és sostingut

El risc de rebrot ha pujat considerablement durant els darrers dies fins arribar als 422 punts, xifra que no es donava des de mitjans del mes de novembre.
Per aquest motiu, El PROCICAT, organisme de la Generalitat competent per a concretar les mesures de contenció de la pandèmia de coronavirus, estudiarà demà dilluns, a l’igual que ho va fer el passat 28 de desembre, la conveniència d’endurir les restriccions, vigents fins a l’11 de gener, davant les “males dades” registrades fins avui diumenge. Així ho ha afirmat la directora de Protecció Civil de la Generalitat, Isabel Ferrer, en una entrevista a TV3, ja que en la darrera setmana s’han acumulat més de 15.000 casos positius de Covid-19 i, per tant, demà dilluns, es podrien  endurir les restriccions si el creixement de contagi és sostingut.

Unes restriccions que tornarien a afectar principalment tant al sector de la restauració com a la mobilitat de les persones.