Els proveïdors de l’Ajuntament de Roses poden consultar per internet l’estat de les seves factures

“Portal del Proveïdor”
Pantalla del “Portal del Proveïdor” a la web de l'Ajuntament de Roses

Dins la pàgina web de l’Ajuntament i un cop donat d’alta en el servei els proveïdors poden consultar factures presentades, dades declarades a Hisenda o, entre d’altres, modificar dades fiscals i bancàries

“Portal del Proveïdor”
Pantalla del “Portal del Proveïdor” a la web de l’Ajuntament de Roses

L’Ajuntament de Roses ha posat en marxa aquest mes d’octubre una plataforma digital anomenada “Portal del Proveïdor”, la qual permet conèixer l’estat de les factures i altres consultes a tots aquells proveïdors que subministren els seus productes o serveis al consistori rosinc. La plataforma és accessible a través de la pàgina web municipal www.roses.cat i es pot consultar les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

L’accés a l’aplicatiu es fa mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament, accedint a l’apartat  ‘Seu Electrònica’, o directament, a través de http://eajuntament.roses.cat:100800/portalciutada. Per  poder realitzar consultes cal identificar-se amb certificat digital o mitjançant usuari i contrasenya, en aquest darrer cas, prèvia sol·licitud d’alta a la plataforma.

Un cop dins, el proveïdor pot consultar la situació de les seves factures presentades a l’Ajuntament, les dades declarades a Hisenda mitjançant els models 347 i 190, consultar i modificar les seves dades fiscals i bancàries, o accedir al registre de factures electròniques. Una nova eina que vol posar l’administració més a l’abast de la ciutadania, amb la rapidesa i comoditat que permeten els mitjans electrònics avui dia.