El PSC de Roses denúncia incompliments en el contracte per part de l’empresa que fa el servei de grua

Servei de grua de Roses
Vehicle del servei de grua de Roses

Manca d’eines i extintors, i vehicles molt antics són les faltes denunciades per la portaveu del PSC de Roses, Olga Simarro, al ple de setembre celebrat dilluns, respecte al servei de grua

Servei de grua de Roses
Vehicle del servei de grua de Roses

Des del passat 8 de juny de 2015 Roses té externalitzat el servei de la grua municipal, 16 mesos en els que l’empresa que ofereix el servei “incompleix, segons el PSC, el contracte i en alguns punts des del seu inici”.

Una afirmació que va fer la portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament, Olga Simarro, durant l’apartat de precs i preguntes del ple ordinari del mes de setembre,  celebrat el passat dilluns, i en la que Simarro va utilitzar el terme “privatització, perquè el servei està privatitzat tot i que disfressat d’externalització”.
I tot seguit, la portaveu socialista va enumerar alguns d’aquest incompliments, subratllant “la manca d’eines en el vehicle, els extintors són inexistents o caducats, l’antiguitat de la grua és superior a 6 anys, quan és el temps límit establert en el plec de condicions. L’antiguitat del vehicle de reserva és de 19 anys quan hauria de tenir les mateixes condicions que el primer”.
I davant, segons la regidora socialista, que “no es compleix cap de les condiciones de millora del plec que va presentar l’empresa adjudicatària”, va preguntar “si es prendrà alguna mesura per a que es compleixi el contracte”, recordant que aquest servei té un cost per a la ciutadania de més de 130.000 euros a l’any.

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, va respondre a Simarro dient que “entenc que el que fas és una denúncia i, per tant, m’agradaria que la presentessis per escrit, per nosaltres poder-la presentar als serveis jurídics i a aquells serveis tècnics de l’Ajuntament que segueixen el contracte”.