Una quarantena de pilots de cotxes de Ràdio Control participen a Roses en la 3ª prova del campionat d’Espanya de l’especialitat

099RC Ràdio Control

La majoria dels participants de la 3ª prova del campionat d'Espanya de Ràdio Control, amb el regidor d'Esports de Roses, Juan M. Fernández

Roses va acollir el passat cap de setmana la 3ª prova del campionat d’Espanya de Ràdio Control, organitzada per l’Associació 099RC amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses

099RC Ràdio Control
La majoria dels participants de la 3ª prova del campionat d’Espanya de Ràdio Control, amb el regidor d’Esports de Roses, Juan M. Fernández

Dissabte es va celebrar la competició de cotxes de tracció només a les dues rodes de darrera (RWD), i diumenge els dels quatre rodes motrius (AWD).

En total van participar 14 pilots pel que fa a la categoria RWD, i 23 en la d’AWD, en aquesta tercera prova de les cinc que consta aquest campionat d’Espanya de Ràdio Control. La primera es va disputar a Alacant, la segona a Lleida, i després d’aquesta de Roses quedaran les que s’han de celebrar a València al mes de setembre, i la cinquena i última que es farà a l’octubre a Terrassa.

La característica principal de la prova celebrada a la sala polivalent del Pavelló Municipal d’Esports, la qual “és un lloc ideal, perquè la gent normalment està acostumada a competir en circuits petits, i gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament nosaltres podem oferir un circuit amb gran traçades, grans corves i això els pilots ho agraeixen molt, perquè d’aquest campionat surten els 20 millors pilots que competiran al campionat del món que se celebrarà a Holanda, i en allà el certament es disputa en circuits com el que nosaltres oferim a Roses”, va manifestar el vicepresident del 099RC, Ramon Buscarons.

El regidor d’Esports de Roses, Juan M. Fernández, que va ser-hi present a l’entrega de premis d’aquesta tercera prova, va afirmar que “tenim la sort de comptar amb una entitat com la 099RC composada per joves que han donat a conèixer el Ràdio Control com a competició, i que fan venir gent d’arreu a casa nostra. Un esport aquest, a més, en el que el campió d’Espanya és de Roses, i l’any vinent continuarem donant suport per la celebració d’una prova del campionat nacional”.

Concentració nocturna de cotxes de Ràdio Control i prova ralli 4×4

Aquest proper cap de setmana, 15 i 16 de juliol l’Associació 099RC de Roses té previst celebrar al terreny de gairebé 6.000 m2 a la Ronda de Circumval·lació, nº 27 (rotonda de Palau-Recinte firal) dos esdeveniments.
El primer serà un concentració nocturna la nit del dia 15 “de cotxex Crawler 4×4 a escala 1:10 i el diumenge al matí una prova de ralli puntuable de cotxes tot terreny”, va afirmar Buscarons, on s’espera la presència de pilots provinents de les províncies de Barcelona, Tarragona i València.