Quart dinar solidari de la Societat Esportiva de Caçadors de Roses

Societat Esportiva de Caçadors de Roses

Un quart dinar solidari dels caçadors que es farà a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer

Aquest dissabte, 29 de febrer, la Societat de Caçadors de Roses, torna a organitzar un dinar solidari, i ja són quatre, a benefici d’una entitat social de la Vila.

Un àpat que, com els tres anteriors, se celebrarà després d’un matí de caça amb la participació d’uns 130 caçadors provinents, a part dels de Roses, de la comarca de l’Alt Empordà, la demarcació de Girona i, en aquesta ocasió fins i tot, de la província de Barcelona, que tenen previst fer una batuda per la zona del Pic de l’Àliga i Els Sorrals.

Un cop finalitzada la jornada els caçadors es donaran cita, a les 14 hores, a la Sala Polivalent annexa al Pavelló Municipal d’Esport per celebrar aquest dinar solidari que enguany anirà a benefici “de la Fundació Roses Contra el Càncer, una entitat que malauradament és molt necessària a la nostra societat, ja que pràcticament a cada llar es dona un cas de càncer”, ha manifestat el vicepresident de la Caça Major de la Societat Esportiva de Caçadors de Roses, Èric Fortiana.

Dinar solidari obert a tota la ciutadania

Aquest dinar solidari està obert a tothom, no només és exclusiu per als amants de la caça, sinó per a tothom que vulgui aportar el seu gra de sorra de solidaritat i ajudar a la Fundació Roses Contra el Càncer que, en definitiva, és una ajuda que reverteix en la societat en general.

Per anar-hi només cal notificar-ho trucant  a la Fundació Roses Contra el Càncer (972 15 12 95), anant a la seva seu, carrer Pescadors, nº 13, o bé trucant al telèfon 618 206 042 (Èric Fortiana).

I per un donatiu de 18 € (només per assistir a l’àpat) es podrà gaudir d’un dinar composat d’amanida i fideuà, i participar en el sorteig que es farà durant la sobretaula per poder guanyar un munt de regals gentilesa de les empreses i comerços tant de Roses com de la comarca de l’Alt Empordà.