Quasi 100.000 metres nedant a Roses en favor de la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple

Mulla’t per l’esclerosi múltiple

La Piscina Municipal de Roses va acollir per 11ª vegada la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple

La Piscina Municipal de Roses va acollir, ahir dilluns, la campanya solidària impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia mitjançant la rehabilitació integral

Mulla’t per l’esclerosi múltiple
La Piscina Municipal de Roses va acollir per 11ª vegada la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’

Un any més la Piscina Municipal de Roses va acollir la campanya solidària ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’. Iniciativa endegada per la FEM i “en la que nosaltres ja són 11 edicions que col·laborem amb la Fundació Esclerosi Múltiple per tal d’ajudar a que contnui la investigació i tots els projectes de suport envers totes les persones que estan afectades per aquesta malaltia”, va afirmar el director de la piscina, Joan Godo.

Una jornada en la que els participants van nedar un total de 98.800 metres, però que també, i el més important, és que van aportar 764,10 euros de recaptació que aniran íntegrament destinats a la FEM.

I per facilitar la participació de tothom al ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ ahir la Piscina Muncipal va tenir “accés lliure a tothom, i l’única cosa que es demanava és que es fes un donatiu que cadascú vulgui o pugui”, va assenyalar Godo.

També, en lloc del donatiu es podia adquirir qualsevol producte de marxandatge que la FEM havia distribuït per l’ocasió. Productes que aquest any, a més de la tovallola i les samarretes per a infants, homes i dones també hi ha una divertida bossa del Mulla’t, així com llibretes de tapa dura amb una coberta que inclou dissenys del Mulla’t 2017. I per últim, sense oblidar-se dels més petits cada, hi havia una pilota que bota a l’aigua.

Assenyalar, aprofitant que se celebrava aquesta jornada solidaria, que els participants dels Campus de la Piscina i els alumnes dels cursos de natació van voler sumar una bona quantitat de metres a favor de l’esclerosi múltiple.

Així mateix, es va instal·lar uns inflables aquàtics dirigits als usuaris que es van presentar amb els seus fills per participar-hi a la iniciativa solidària. Uns inflables que van fer que la mainada s’ho passés d’allò més bé.
La Fundació Esclerosi Múltiple, la Piscina Municipal i l’Ajuntament de Roses volen agrair especialment a totes aquelles persones que van participar a la campanya, mostrant així la seva solidaritat.

Més metres i més recaptació que l’any passat

Cal destacar que enguany s’han nedat més metres i recaptat més diners que al 2016, en canvi però, s’ha de remarcar que els anteriors anys van ser millors pel que fa tant al metres de natació com als diners recaptats. Així al 2011, 2012, 2014 i 2015 es va superar amb escreix les xifres d’enguany, amb l’excepció de l’any 2013.