Quasi 3.000 € recapta la Gala Benèfica de Moebius per organitzar un Congrés Mèdic a Roses

XI Gala Benèfica de Moebius
La onzena Gala Benèfica de Moebius va ser tot un espectacle de ball i dansa

La XI Gala Benèfica a favor de la Síndrome de Moebius va ser tot un èxit d’organització

XI Gala Benèfica de Moebius
La onzena Gala Benèfica de Moebius va ser tot un espectacle de ball i dansa

Si la desena Gala Benèfica a favor de la Síndrome de Moebius va ser un caos d’organització, la onzena ha estat el contrari. Els organitzadors, voluntaris i voluntàries de l’Associació Catalana de Moebius han après dels errors, i enguany van celebrar dues sessions. La primera de 6 a 8 de la tarda, i la segona de 9 a 11 de la nit, per afavorir l’entrada dels familiars dels nens i nenes que actuaven en les diferents Acadèmies de Ball de Roses i la comarca. “Vam decidir fer la Gala en dues sessions per evitar el problemes d’aglomeració de gent i la manca de localitats que ens vam trobar l’any passat. La primera sessió va ser més fluixa en quant a assistència a causa, evidentment del clàssic de futbol entre el R. Madrid i el Barça, però a la segona vam fer pràcticament ple”, va afirmar la presidenta de l’Associació Catalana de Moebius, Anna Mª Expòsito.

Les dues sessions van començar de la mateixa manera, amb Expòsito llegint un emotiu escrit, entre bambolines, per aparèixer després acompanyada del seu fill, l’Adam que pateix la Síndrome, membres de l’associació i l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, la qual va explicar el motiu, la raó de ser d’aquestes Gales Benèfiques de Moebius, “cap, cap dels diners que es recapten en aquestes gales cap és per l’Anna Mari sinó que va destinat a poder organitzar un Congrés Mèdic aquí al Teatre de Roses, per donar a conèixer, per saber una mica més, de la Síndrome de Moebius, que és una malaltia extremadament rara entre les patologies anomenades rares”.

2.900 euros recaptats

I la XI Gala Benèfica de Moebius va recaptar gairebé 3.000 euros, en concret 2.900, “que aniran destinats a poder organitzar el Congrés Mèdic, que amb el que vam recaptar l’any passat, el legat que ens va deixar l’Anna Marès i amb els successius actes esperem poder celebrar-ho l’any 2017”, va dir la presidenta de l’Associació Catalana de Moebius per agrair tot seguit “a tots els comerciants, empresaris, voluntaris i voluntàries, acadèmies de ball que han fet possible la gala, així com als mitjans de comunicació d’Empordà TV i el diari digital de viladeroses.cat per la difusió que han fet abans i després de la Gala”, va concloure l’Anna Mari Expòsito.

Destacar que les Acadèmies de Dansa i Ball que van participar van ser, a la primera sessió l’Escola de Dansa Mònica Lucena amb els joves de l’associació Altem, l’Acadèmia de Dansa Dany’s, l’Escola de Dansa Ana i Sara Garcia, l’Escola de Dansa Gabriela Martín i el Club Gimnàstica Rítmica Gemma.

A la segona les que van actuar van ser l’Escola de Dansa Sílvia Busquets, Jazz Cadaqués, l’Escola d’Art Coreogràfic Liliane Augé, el Centre MEF i l’Estudi de Dansa Gim-Ros.