Quatre victòries contemplen l’historial de Maverick Viñales a Moto 2, de moment

Maverick Viñales
Maverick Viñales

Maverick suma 4 victòries en el seu debut a Moto 2 mentre Tito Rabat es proclama campió del món de la categoria

Maverick Viñales
Maverick Viñales

Maverick Viñales sortia des de la segona línia de la graella de sortida, en quarta posició. Però, segurament, sabia que el principal rival per conquerir el triomf al GP de Malaisia, Tito Rabat, no prendria massa riscos per tal d’assegurar-se el títol de campió del món de Moto 2. Així, quan s’ha apagat el semàfor vermell s’ha posat en tercera posició, a l’estela dels dos primers classificats del campionat, el propi Tito i Mika Kallio. La seva intenció era mantenir-se amb ells, perquè tenia clar que en un frec a frec Rabat no seria un problema i al finlandès el podria superar com ha fet en altres ocasions durant el campionat.
Tot i això, Tito Rabat ha aconseguit escapolir-se 8 dècimes en només tres voltes de Kallio, amb Maverick enganxat a la seva roda. Tranquil, si en Kallio no el portava fins l’estela del barceloní , arribaria ell mateix, conscient que Rabat arriscaria el just per no cometre errors que li impedissin proclamar-se campió del món, ja que amb un setè lloc en feia prou. I així va ser al final. Kallio primer va agafar a Tito, q uan aquest es va passar de frenada en un revolt, i després el va avançar. I Viñales va fer el mateix amb el finlandès una volta després per escapolir-se tot seguit i sumar així la seva quarta victòria, la segona consecutiva, de la temporada.

Quatre victòries que passen a engrossir l’historial de Maverick Viñales en Moto 2 en l’any del seu debut a la categoria.
Quatre victòries que s’emportarà abans de donar el salt l’any vinent a Moto GP amb Suzuki.
Quatre, de moment…