Què farà ERC Roses en Urbanisme. Hisenda i Medi Ambient es el que van explicar ahir els republicans

ERC Roses
Alba Gómez i Albert Torrà flanquejant al cap de llista d'ERC Roses, Joan Plana

Reduir les despeses supèrflues, modernitzar les infraestructures i un model de desenvolupament sostenible són eixos que va posar a sobre la taula els republicans de Roses

ERC Roses
Alba Gómez i Albert Torrà flanquejant al cap de llista d’ERC Roses, Joan Plana

El coordinador de l’Àrea d’Urbanisme i Hisenda d’ERC, Albert Torrà va ser el primer en explicar als assistents el projecte dels republicans en aquests dos àmbits, assenyalant, i referint-se en primer lloc a hisenda, que “volem elevar el nivell de detall pressupostari i reduir qualsevol despesa supèrflua o banal. Les claus per aconseguir-ho són: optimització de recursos i transparència total en la gestió i l’administració”.

I pel que fa a urbanisme Torrà va remarcar que “volem modernització i adaptació de serveis i infraestructures i equiparació del casc urbà i les urbanitzacions. I, a més, tot això cal fer-ho amb una planificació de 4 anys per evitar acumulacions en els mesos anteriors a les eleccions que poden portar als ciutadans a pensar que les inversions públiques es planifiquen amb interessos electoralistes”.

La coordinadora de Medi Ambient Alba Gómez, va ser la següent en avançar en quina direcció té previst ERC Roses portar aquesta àrea, afirmant que “l’objectiu és traçar estratègies de desenvolupament local sostenible que han d’integrar tots els aspectes econòmics, socials, ambientals i territorials del municipi i marcar un full de ruta cap a l’assoliment d’un model de desenvolupament i de millora de la qualitat de vida perdurables, per concloure Gómez que “la millor herència que podem deixar als nostres fills és una ciutat de qualitat i digne”.

El cap de llista dels republicans rosincs, Joan Plana, va cloure l’acte afirmant que “quan parlem d’Urbanisme parlem de l’art de ‘benestablir’. I establir bé vol dir satisfer les necessitats de tota la ciutadania, sense que s’exclogui a ningú, i vol dir també fer-ho sense comprometre les capacitats de les futures generacions de fer-ho”.