Fira de la Rosa de Roses

Què millor manera de celebrar el seu 40è aniversari que ajudant als demés

Botiga Esther Moda
Durant tot el dia de dissabte vilatans i vilatanes van apropar-se fins la botiga Esther Moda de Roses per adquirir una peça de ceràmica

1.660 euros va recaptar la botiga Esther Moda de Roses per l’Associació Tramuntanets en una acció solidària duta a terme per celebrar el seu 40è aniversari

Botiga Esther Moda
La Montse Sastre amb la seva mare, l’Esther Gotanegra, durant els primers anys d’obertura de la botiga Esther, a la dècada dels 80

La botiga Esther Moda de Roses es va inaugurar un mes d’abril de 1984, és a dir, de fa 40 anys. D’aquesta manera Esther Gotanegra i la seva filla Montse Sastre entraven a formar dels sector comercial de Roses.

I aquest passat dissabte, per celebrar el 40è aniversari de la inauguració de la botiga, van decidir dur a terme un acte solidari, vendre a benefici de l’Associació Tramuntanets, algunes posant-les a subhasta, totes les peces de ceràmica que tenen en estoc i que venien durant els primers anys d’obertura de la botiga.

I des de les 10 del matí i fins les 20 hores, a la porta de la botiga, la Montse Sastre i l’Esther Gotanegra, acompanyades de pràcticament tota la família, els seus homes, germans, cunyades, filles, nets i besnets es van dedicar a vendre les peces de ceràmica, que molts rosincs i rosinques, coneixedors/es de l’acció benèfica de la botiga Esther Moda, es van apropar fins al carrer Joan Badosa per contribuir a la causa.

I el resultat va ser “recaptar 1.660 euros de totes les peces que vam vendre”, va explicarla Montse Sastre, la qual es va mostrar “molt contenta de poder haver recaptat tots aquest diners per l’Associació Tramuntanets, que en dedicar-se a organitzar activitats i casals per la mainada de Roses amb diversitat funcional, els hi són molt necessaris”.

En aquest sentit, la presidenta de Tramuntanets, Mireia Gibert, després de donar les gràcies a la botiga Esther per aquesta acció solidària va afirmar que “els diners els destinarem a això, a organitzar el pròxim Casal d’Estiu però, sobretot, per poder contractar monitors especialitzats en mainada amb diversitat funcional”.

Cal destacar que aquesta solidària va esdevenir una festa ja que al llarg del dia va comptar amb la interpretació de diferents cançons de la cantautora rosinca Madamme Mustash (per si algú encara ho desconeix és la filla i neta de la Montse i l’Esther), i de la companyia L’Aüc de teatre empordanesa.

Durant aquesta setmana encara es pot adquirir una peça de ceràmica a la botiga Esther Moda

L’Esther Gotanegra i la Montse Sastre, amb tota la seva família, van vendre pràcticament totes les petites obres de ceràmica però encara els hi va quedar algunes, “les quals les tindrem a la botiga per si alguna persona interessada vol passar a veure-les i comprar-ne alguna”, va assenyalar la gerent de la botiga Esther Moda.