“Que no menteixin, el Govern de Roses no té prevista cap partida pel Mercat Cobert d’aquí a 2024”

Maribel Machado
Extracte dels pressuposts de Roses per al 2021 aportat per Maribel Machado amb la partida de manteniment per al Mercat Municipal

La regidora de Cs Roses, Maribel Machado, recorda que els pressupostos aprovats no contemplen inversions pel Mercat  Municipal en 4 anys ni destinar-hi partides de Promoció Econòmica

“El Govern està mentint sobre el mercat municipal, els pressupostos municipals es van aprovar el 22 d’octubre i no hi ha ni un sol euro destinat a inversió en el Mercat de Roses. Ni un euro en el pla d’inversió pluriennal 2021 i 2024”. Així s’ha pronunciat la regidora de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Roses, Maribel Machado, després que el regidor de mercats asseguri que el govern està treballant en accions de millora. “L’única partida pel mercat és la de manteniment, ni tan sols hi ha destinada una part dels 526.000 euros aprovats de l’Àrea de Promoció Econòmica, els pressuposts son públics i es pot comprovar com el Govern segueix abandonant el mercat”, ha insistit Machado.

Machado ha recordat com la formació taronja aposta per la realització d’un pla de xoc per al mercat municipal que contempli la redacció d’un pla de reformes i permeti incorporar noves activitats que ajudin a impulsar aquest espai. “S’ha de fer un projecte nou, amb noves licitacions i voluntat de convertir-lo en un referent per la província i un pol econòmic per Roses”, ha remarcat. Per aquest motiu, ha lamentat que l’equip de Govern “tracti de confondre el debat mentint i assegurant que farà millores que ni tan sols contempla en els pressupostos acabats d’aprovar. Celebrem que ara es vulguin posar les piles però no cal que menteixin”, ha precisat.

La regidora liberal ha reptat el regidor encarregat del mercat a que exposi públicament quin pla d’acció estan treballant, des de quan i quants diners hi destinen. “Si realment hi estan treballant com diuen, avui mateix podrien sortir a explicar-ho però no ho faran perquè estan mentint, ni un euro entre 2021-2024, aquest és el seu pla”, ha apuntat.
A més, Machado ha exposat que un pla de revitalització del mercat hauria de treballar-se en conjunt “amb totes les forces polítiques i els representants del mercat perquè és un projecte que ha de tenir recorregut a llarg termini”.

“El Mercat Municipal de Roses porta molts anys maltractat, tant els paradistes com les aules de música, costura i altres que hi havia instal·lades i que el propi Govern ha tancat de forma unilateral”, ha conclòs Machado.