Què proposen els candidats de Roses per la nova legislatura 2023-27?

Temes com la neteja, la seguretat, el top manta, el front de mar, el parc eòlic, els aparcaments, entre d’altres, són als que responen cadascú dels 8 candidats a l’alcaldia de l’Ajuntament de Roses per aquestes eleccions municipals del 2023

ViladeRoses ha portat a terme diferents entrevistes amb tots els candidats de Roses a les eleccions municipals de Roses. Unes entrevistes amb les quals, com ens fa en els debats electorals, s’ha volgut conèixer les propostes que els 8 alcaldables posen sobre la taula de cares a la nova legislatura, que s’encetarà el proper mes de juny amb el ple d’investidura.
Tot i que en un principi la voluntat era publicar les entrevistes senceres, hem considerat que per fer més visible al lector què és el que pensa, que és el que proposa cada alcaldable per a solucionar cadascuna de les problemàtiques que pateix Roses en una mateixa informació. Així, amb una sola lectura el lector sabrà quines accions proposen en temes com la neteja, la seguretat, el top manta, el front de mar, el parc eòlic o els aparcaments, entre d’altres.

Cal a dir, que tots els alcaldables, a diferència del que passa als debats electorals, on el temps està restringit per tal de no fer interminable el propi debat, han fet la seva argumentació de les seves propostes tant curta o tant llarga com han volgut. 

També cal esmentar que el torn de resposta serà rotatiu. A la primera pregunta que farem  publica, el primer en respondre serà el candidat d’ERC-SOM Roses per haver acabat el mandat amb l’alcaldia, es continuarà amb els caps de llista de Junts per Roses i Gent de Poble de Roses, com a socis de l’equip de Govern, per seguir amb les respostes del grups que han estat a l’oposició segon el nombre d’escons, és a dir, els alcaldables del PSC Roses, Ciutadans Roses, Lliures Roses i PP de Roses. Finalment, l’últim a respondre serà el candidat que no ha tingut representació a l’Ajuntament en aquesta passada legislatura, però que concorre per primer cop en aquests comicis locals, el candidat de Vox Roses.
I com hem dit que el torn de resposta serà rotatiu, serà el cap de llista de Vox el primer en respondre a la segona pregunta que publiquem.

 

Exit mobile version