Quentin Tarantino serà dijous a la Ciutadella de Roses

Cine Ciutadella

‘Django Desencadenado’, de Tarantino, és la proposta per aquest dijous del CineCiutadella

Cine CiutadellaCineCiutadella oferirà demà dijous, 31 de juliol, la projecció del film ‘Django Desencadenado’ l’escandalosa i exagerada comèdia de Quentin Tarantino, guanyadora, entre altres, de vint premis Òscar i dos Globus d’Or i amb un repartiment d’actors molt premiats com Jamie Fox, Leonardo DiCaprio i Christoph Waltz. La pel·lícula es projectarà en anglès amb subtítols en castellà.

Cine Ciutadella segueix la seva trajectòria de la present edició apostant per una programació variada i de qualitat amb títols que han tingut gran acollida entre els espectadors. Demà dijous, arriba el torn de ‘Django’, film situat a Texas, dos anys abans d’esclatar la Guerra Civil Americana. King Schultz, un caça-recompenses alemany, segueix la pista de dos assassins per cobrar pels seus caps. Durant el seu viatge troba a Django, un esclau negre, a qui ofereix la seva llibertat a canvi d’ajuda per atrapar-los. Django accepta el tracte, pensant que un cop sigui lliure podrà buscar a la seva esposa Broomhilda, una esclava que treballa a la plantació del terratinent Calvin Candie.

Quentin Tarantino serà demà dijous a la Ciutadella de Roses fent un homenatge als espagueti western amb aquest film desmesurat, groller, escandalós i exagerat com de costum en la seva filmografia.

L’inici de la sessió tindrà lloc a les 22 hores, tot i que l’obertura de portes es realitzarà a les 21.30 hores. Es permet l’entrada de menjar i begudes al recinte. Com cada any, es posa a disposició dels espectadors el servei de lloguer de gandules, a 2 € unitat. El preu de l’entrada és de 5 € adults i 3 € nens. La compra d’entrades es pot realitzar al mateix recinte o per internet a través del portal ATRAPALO.

La programació de CineCiutadella finalitzarà el proper dijous, 7 d’agost, amb la projecció de ‘Tres Bodas de Más’, de Javier Ruiz Caldera.

Consulteu la programació completa de Cine Ciutadella en el següent enllaç: Programacio CineCiutadella