Quentin Tarantino serà dijous a la Ciutadella de Roses

‘Django Desencadenado’, de Tarantino, és la proposta per aquest dijous del CineCiutadella

Cine CiutadellaCineCiutadella oferirà demà dijous, 31 de juliol, la projecció del film ‘Django Desencadenado’ l’escandalosa i exagerada comèdia de Quentin Tarantino, guanyadora, entre altres, de vint premis Òscar i dos Globus d’Or i amb un repartiment d’actors molt premiats com Jamie Fox, Leonardo DiCaprio i Christoph Waltz. La pel·lícula es projectarà en anglès amb subtítols en castellà.

Cine Ciutadella segueix la seva trajectòria de la present edició apostant per una programació variada i de qualitat amb títols que han tingut gran acollida entre els espectadors. Demà dijous, arriba el torn de ‘Django’, film situat a Texas, dos anys abans d’esclatar la Guerra Civil Americana. King Schultz, un caça-recompenses alemany, segueix la pista de dos assassins per cobrar pels seus caps. Durant el seu viatge troba a Django, un esclau negre, a qui ofereix la seva llibertat a canvi d’ajuda per atrapar-los. Django accepta el tracte, pensant que un cop sigui lliure podrà buscar a la seva esposa Broomhilda, una esclava que treballa a la plantació del terratinent Calvin Candie.

Quentin Tarantino serà demà dijous a la Ciutadella de Roses fent un homenatge als espagueti western amb aquest film desmesurat, groller, escandalós i exagerat com de costum en la seva filmografia.

L’inici de la sessió tindrà lloc a les 22 hores, tot i que l’obertura de portes es realitzarà a les 21.30 hores. Es permet l’entrada de menjar i begudes al recinte. Com cada any, es posa a disposició dels espectadors el servei de lloguer de gandules, a 2 € unitat. El preu de l’entrada és de 5 € adults i 3 € nens. La compra d’entrades es pot realitzar al mateix recinte o per internet a través del portal ATRAPALO.

La programació de CineCiutadella finalitzarà el proper dijous, 7 d’agost, amb la projecció de ‘Tres Bodas de Más’, de Javier Ruiz Caldera.

Consulteu la programació completa de Cine Ciutadella en el següent enllaç: Programacio CineCiutadella