Quevedo és el primer artista confirmat al Mediterranea Festival de Roses 2023

Quevedo, artista revelació del pop urbà espanyol el 2022 actuarà al Mediterranea Festival de Roses el 5 d’agost per interpretar els temes que l’han fet triomfar

A inicis d’aquesta mateixa setmana l’organització del Mediterranea Festival de Roses va fer públic, a través del seu compte d’Instagram que el primer artista confirmat per aquest esdeveniment musical, que se celebrarà el 5 d’agost d’aquest 2023, és Quevedo. El cantant madrileny de reguetón, trap i pop rapun, que va ser l’artista revelació del pop urbà espanyol el 2022 actuarà a Roses, en l’escenari Vibra Stage, interpretant els temes que l’han fet triomfar, com ara Punto G, Playa del Inglés o Vista al mar.
Les entrades ja estan disponibles en la web del festival.

3 escenaris confirmats fins al moment en el mateix espai que al 2022

Per l’edició d’aquest 2023 del Mediterranea Festival de Roses, hi ha 3 escenaris confirmats fins al moment: el Vibra Stage, el No es ruido i el Makina Legends que s’encabiran, com l’any passat en 20.000 m2 de superfície en un terreny municipal de Roses, a la vora de la carretera G-610 i a tocar a l’empresa multinacional Zodiac MilPro.

El fet que al Mediterranea Festival hi hagi diferents escenaris (l’any passat hi havia quatre) és una clara aposta per part de l’organització que sigui un esdeveniment per un ampli ventall de públic, amb gustos musicals diferents.

Dues hores més de festival

Si l’any passat el Mediterranea Festival va tenir una durada de 12 hores, aquest any s’ampliarà a 14, iniciant-se a les 16 hores del 5 agost per acabar a les 6 del matí del dia següent. 14 hores de música que fan d’aquest festival una cita ineludible pel amants de la música Techno, el Reggaeton, Màkina i música electrònica.

Exit mobile version