Qui no sigui a l’autocar a les 11 en punt el dia 11 de setembre es quedarà a Roses

Via Catalana 2014

Per qüestions logístiques s’avança el viatge en autocar per participar a la Via Catalana de Barcelona el dia 11 de setembre

Via Catalana 2014Uns 1.500 autocars provinents d’arreu els Països Catalans es concentraran a Barcelona el dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya. Un afluència massiva de grans vehicles que l’organització ha previst el seu aparcament als carrers adjacents dels trams que corresponguin a cadascú, és a dir, els autocars que sortiran de Roses, que corresponen als Tram 19, entre el passeig de Gràcia i la Rambla Catalunya, deixaran als participants de la Via Catalana 2014 a prop d’aquests vials.
Això sí, sempre i quan s’arribi abans de les 15:00 hores, si es fa més tard els autocars seran enviats o bé al Fòrum o bé a Montjuich, per aquest motiu, “tota la gent de Roses inscrita per anar amb els autocars que no sigui a les 11 en punt dalt del vehicle es quedarà a terra. No esperarem ningú”, va manifestar i recalcar el president de la secció territorial de l’ANC de Roses, Dani Abad.

En principi, la sortida estava prevista per a 2/4 d’1, però “per assegurar que arribarem a temps en previsió que pugui algun contratemps, hem cregut convenient sortir a les 11 del matí”.
Ara és l’hora és el lema de la campanya de l’ANC per aquest Onze de Setembre. Les 11 és l’hora pels rosincs que van en autocar de Roses a Barcelona.

Concentració i manifest a la plaça de Catalunya

A les 10:15 hores està prevista una concentració a la plaça de Catalunya de Roses on es procedirà a la lectura del manifest “de compromís en suport a la consulta. Un manifest que es llegirà a tots els pobles d’arreu el país”, va assenyalar Abad, i que després els alcaldes de cada població portaran al Parlament de Catalunya.

Sis autocars plens cap a Barcelona

En total seran sis autocars plens, d’entre 60/70 places, els que sortiran direcció cap a Barcelona per participar en la configuració d’una b baixa gegant entre la Diagonal i la Gran Via de les Cors Catalanes, “hem intentat contractar un setè autobús però ha estat impossible”, va dir el president de l’ANC Roses.
De totes maneres, tota aquella gent que no tingui plaça en els autocars de Roses poden intentar-ho escrivint un mail a diada11092014@gmail, “perquè els llocs que puguin quedar lliures en algun poble de la comarca de l’Alt Empordà els centralitzem a Figueres i podran des d’allà”.