Quim Buscató, Miquel Torres, Mustafa El Karrouchi i Joan Pujol a la llista d’ERC Roses per a les municipals

Joan Pujol flanquejat pel nº 1 d'ERC, Joan Plana, i el nº 2, Èric Pérez

L’independent Joan Pujol és el que tancarà la llista d’ERC a les eleccions municipals del mes de maig

ERC Roses
Joan Pujol flanquejat pel nº 1 d’ERC, Joan Plana, i el nº 2, Èric Ibáñez

Com ja va anunciar ERC fa uns dies, la llista que presentarà en aquestes eleccions municipals incorporarà, a més de militants del partit, independents que aporten valor afegit a la candidatura. Un d’aquests independents, Joan Pujol i Serra, nascut a Roses el 1932, serà qui tancarà simbòlicament la candidatura.

Pujol ha estat durant molts anys vinculat al teixit associatiu rosinc. Una implicació social que l’ha portat a formar part de moltes entitats diferents i a assumir càrrecs de responsabilitat en moltes d’elles. Ha presidit l’A.E. Roses, el Casal d’Avis, Càritas Diocesana i la penya del R.C.D.Espanyol de l’Alt Empordà. També forma part de la junta provincial de la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC).

A part de Joan Pujol, també formaran part de la candidatura altres independents com Quim Buscató, fundador del Club de Fútbol Base Roses, Mustafa El Karrouchi, expresident de l’Associació Cultural Amaziga, Miquel Torres, que fou subdirector del Centre d’Acollida de Menors de Girona o Anna Donat, mestre d’educació primària i coordinadora de formació de la Xarxa de Convivència.

Sobre el fet que diversos independents formin part de la llista, el candidat d’ERC a l’alcaldia de Roses, Joan Plana, ha subratllat que “el compromís que vàrem assumir era el de presentar una candidatura preparada per governar la ciutat i que, al mateix temps, fos el màxim de representativa possible. La incorporació d’independents ens ha ajudat a aconseguir-ho”.
Pel que respecta als noms que formaran part de la candidatura republicana, Plana ha afirmat que “hem incorporat a aquelles persones que creiem que podien fer créixer el projecte. Pujol i la resta d’independents reforcen el projecte tant des d’un punt de vista humà com polític. Tenim una candidatura capaç d’aspirar a tot.”

Exit mobile version