Quim Masferrer, l’excomponent de Teatre de Guerrilla, pregoner del Carnaval de Roses 2013

prego_carnaval_2013Dos anys després de separar-se com a trio humorístic, Carles Xuriguera i Rafel Faixedas, ara parella d’humor, van visitar Roses per protagonitzar el pregó del Carnaval de 2012.

I en el tercer any de la seva separació, ara serà l’exfundador i el que completava el trio de Teatre de Guerrilla, Quim Masferrer, el que hi serà a Roses el proper 7 de febrer, Dijous Gras. Masferrer serà l’encarregat de la lectura el pregó de la festa més gran, multitudinària i prestigiosa de Roses, el Carnaval.

A les 22 hores, a l’envelat de la plaça de Frederic Rahola i després de l’arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, Masferrer  portarà a terme la lectura del Pregó del Carnaval 2013. Un pregó que donarà a pas al concert que protagonitzaran Els Buhos al mateix envelat i a la festassa de Dijous Gras que han preparat els components de l’associació juvenil Joventut Rosinka a la sala SUF. Una festa que començarà a les 00:30 hores, per a que tothom pugui gaudir dels actes de la plaça Rahola per si vol anar després a la SUF.