Quimi Portet hi actuarà aquest dissabte al Teatre Municipal de Roses dins el cicle de Viumúsika

Quimi Portet

El guitarrista, cantant i compositor Quimi Portet

No és la primera vegada que Quimi Portet, excomponent de El Último de la Fila amb Manolo García, visita Roses

Quimi Portet
El guitarrista, cantant i compositor Quimi Portet

Després de la seva exitosa carrera musical formant duo a El Último de la Fila amb Manolo García, i del puntual retrobament de Los Burros i Los Ràpidos, el guitarrista, cantant i compositor Quimi Portet ha reprès la seva carrera en solitari amb la publicació de l’àlbum ‘Ós bipolar’, que presentarà a Roses després de fer-ho al 2016 als festivals Strenes, de Girona, i al Guitar BCN, de la Ciutat Comtal.
A l’àlbum hi han col·laborat Manolo García, en el tema “Roda el món”, Núria Graham en “Daisy(Al·leluia)”) i Joan Miquel Oliver com a assessor en la gravació de veus.

Ós Bipolar és un treball cent per cent Quimi Portet, ple d’imatges etèries, mons distants i cançons oníriques, que dóna com a resultat un treball musicalment variat, que va de les cançons més rockeres i potents fins a sonoritats molt més pausades i que té en les lletres i la veu del cantant el seu fil conductor.

En concert, acompanyat per sospitosos tan habituals com Jordi Busquets (guitarra) i Angel Celada (bateria), desborda talent i sentit de l’humor. Un genuí creador de cançons en un concert absolutament imperdible.

Veu i guitarra: Quimi Portet

Guitarra: Jordi Busquets

Bateria: Angel Celada

Entrada: 12 euros

Ho organitza: Ajuntament de Roses

Durada: 90 minuts