Nadal a Roses

Quina, cinema, joc de rol, grafits, DJ i enlairada de fanals, són les propostes del CAR Jove per aquest Nadal a Roses

Totes les activitats són gratuïtes i només requereix inscripció prèvia l’activitat ‘Survival Zombie’, que es pot fer des d’avui, dilluns, 19 de desembre, al CAR Jove

Del 27 al 30 de desembre el CAR Jove de Roses organitza una programa d’activitats destinada al jovent del municipi d’entre 12 i 29 anys. S’iniciarà el dimarts, 27 desembre, amb una Quina Jove que tindrà lloc a les mateixes instal·lacions del CAR a les 16:30 hores. L’endemà, dimecres, hi haurà, a les 17 hores, una sessió de Cinema de Nadal amb crispetes mentre que dijous estarà destinat al joc de rol en viu ‘Survival Zombie’.

Totes les activitats són gratuïtes i només requereix inscripció prèvia l’activitat ‘Survival Zombie’, que es pot fer des d’avui, dilluns, 19 de desembre, al CAR Jove.

La regidora de Joventut de Roses, Verònica Medina, anima a la participació en el programa d’activitats en “uns dies que són molt especials i és el nostre gran desig que el jovent de Roses s’ho passi d’allò més bé. Tornem a repetir la Quina, ja que va ser un gran èxit el Nadal passat i per primera vegada omplirem el cel de desitjos i de llum amb l’enlairada de fanals”.

El programa finalitzarà el divendres, 30 de desembre, amb una activitat al carrer, concretament al passeig Marítim -a l’alçada de la rambla Ginjolers-, consistent en una xocolatada que s’iniciarà a les 16.30 hores i una pintada de grafits col·lectius per desitjar bones festes i un bon any, amenitzades amb l’actuació del discjòquei G-Sensation.
L’acte clourà amb una enlairada de fanals voladors.