Suquet de peix de Rose

Quina de Nadal a Castelló d’Empúries amb molts de premis de Roses

La quina de Nadal, que se celebrarà els dies 25 i 30 de desembre, és transversal en el territori, ja que l’organitza el Club Adepaf de Figueres a Castelló d’Empúries i la majoria de premis són gentilesa del sector empresarial de Roses

Per primer any, el Club Bàsquet Adepaf de Figueres organitza una Quina de Nadal, que se celebrarà a la Sala Polivalent de Castelló d’Empúries i compta amb la total implicació dels establiments de restauració i d’altres empreses de Roses.
Cal a dir, però, que els regals que es repartiran durant la quina pertanyen a comerços, bars, restaurants, tallers de mecànica i botigues de Roses, però també de tota la comarca.

Així, per un preu d’anys pretèrits, ja que es jugaran 10 quines, una d’elles una Extra, per tan sols 12 euros es repartiran un total de 15 paneres valorades en 150 €, a més de 75 vals valorats en més de 70 euros per degustar en bars i restaurants, la majoria de Roses, ja que un aficionat del Club Bàsquet Adepaf de Figueres es va oferir a portar esponsorització del sector empresarial de Roses, la majoria del ram de l’Hostaleria, per tal de donar un copa de mà al club.
A més, a banda de regalar unes 200 pilotes de bàsquet per a la mainada i el jovent que assistirà, hi haurà premis sorpresa, alguns d’ells molt llaminers i que no podem desvetllar, que estaran amagats a l’interior de la Sala Polivalent de la Vila Comtal a l’espera que algú els trobi.

La Quina Nadal a Castelló d’Empúries del Club Bàsquet Adepaf de Figueres amb molts de premis de Roses se celebrarà els dies 25 i 30 de desembre, sent l’hora d’inici a les 19 hores.