Quina solidària de Nadal a Roses en favor de la Residència Pi i Sunyer i FADIR

Quina solidària de Nadal a Roses

Representants de FADIR, la Residència Pi i Sunyer i l'A.E. Roses, que organitzaran el 22 de desembre una quina solidària

El 22 de desembre la Residència Pi i Sunyer i FADIR celebraran una quina solidària per recaptar diners que organitzarà l’A.E. Roses

Quina solidària de Nadal a Roses
Representants de FADIR, la Residència Pi i Sunyer i l’A.E. Roses, que organitzaran el 22 de desembre una quina solidària

Per als usuaris i residents de la Residència Pi i Sunyer no té cap cost totes les activitats que l’entitat organitza envers la gent gran “i no tenim prou diners per arribar a final de mes per portar a terme totes aquestes activitats”, ha assegurat l’Alba Pérez, terapeuta ocupacional del geriàtric de Roses.

La Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, FADIR, “participa en algunes d’aquestes activitats de la Residència facilitant-les el servei de transport com, per exemple, quan els avis van a la platja a l’estiu o fan excursions i això té un cost que hem d’assumir”, ha afirmat el coordinador de FADIR, Manel Pulleiro.

Totes dues entitats, necessitades de recursos econòmics, van demanar a l’A.E. Roses, club de futbol que organitza les quines de Nadal a la Vila, poder organitzar una quina solidària. I l’Agrupació Esportiva Roses, “sabent el que és no arribar a final de mes per poder organitzar les activitats dirigides als nostres nens del futbol base, ens solidaritzem per aquesta causa dirigida a la gent gran i posem a disposició tota la nostra logística en l’organització d’aquesta quina solidària”, ha assegurat el seu president, Sergi López.

Així, el 22 de desembre, a partir de les 18 hores (mitja hora abans que en la resta de quines) a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, l’A.E. Roses organitzarà una quina solidària a favor de la Residència Pi i Sunyer i FADIR, en la qual també es jugaran 10 quines i 2 extres.

“És molt trist haver de demanar aquest favors”

Totes tres entitats, la de la gent gran, la dels discapacitats i la de futbol es van posar d’acord perquè una donés un cop de mà a les dues primeres. Un acte, sens dubte de solidaritat, però també un acte que esdevé un fet “molt trist, perquè quan has acabat i un cop has arribat a casa després d’haver aconseguit recaptar una quantitat de diners, penses el perquè ens hem de complicar nosaltres en demanar favors a d’altres entitats quan és l’administració la que hauria de cobrir tot les nostres necessitats. Sort en tenim que Roses és un poble molt solidari”, va afirmar Manel Pulleiro.

El dia 22 de desembre, mentre algunes persones estaran celebrant que els ha tocat els tocarà el ‘Gordo’ de Nadal, tres entitats de Roses organitzaran una quina en favor de la gent gran, dels nostres avis i àvies.