Ramon Pérez plega com a director esportiu de l’A.E.Roses després de 10 anys en el càrrec

A.E. Roses
Ramon Pérez (esquerra) dona el relleu en la coordinació esportiva de l'A.E. Roses a Nelson Hinojosa

Nelson Hinojosa agafa el relleu de Ramón Pérez en la coordinació esportiva de l’Agrupació Esportiva Roses

Ramon Pérez, rosinc amant i apassionat del futbol, va fer-se càrrec, ara fa 10 anys, de la coordinació esportiva de l’Agrupació Esportiva Roses. I després d’una dècada dirigint l’estructura esportiva del club, Pérez ha decidit que era hora de fer un pas al costat i donar un relleu a direcció esportiva.

Una decisió que el club el volia fer públic a finals d’aquesta temporada, però que donat a l’estat actual de l’estat d’alarma a causa de la crisi sanitària es va fer oficial ahir a través d’una videoconferència interna de l’A.E. Roses.

“Feia un parell d’anys que vaig comunicar a la Junta directiva deixar de ser el coordinador, però em van convèncer per continuar, però enguany, quan es compleixen 10 anys al capdavant de la direcció esportiva, ja em van dir que es buscaria un substitut, ja que creiem que és el moment de donar el relleu”, va afirmar Ramón Pérez.

I el substitut per donar el relleu a la direcció esportiva, consensuat amb la Junta directiva i el propi Pérez, s’ha decidit que sigui l’actual tècnic de l’Infantil A, Nelson Hinojosa, el qual va manifestar a través d’un vídeo que “ser el nou coordinador esportiu de l’A.E. Roses és un gran repte que prenc amb molta energia i molta il·lusió, i pel qual dedicaré tot el meu esforç en fer-ho el millor possible”.
Nelson va afirmar que aquest nou projecte que s’enceta internament en el club “tindrà una línia continuista, ja que s’ha fet una gran treball, esportivament parlant, durant les 10 darreres temporades”.
L’entrenador (titulat) de l’Infantil A i jugador del primer equip de l’A.E. Roses iniciarà la seva nova etapa amb el suport i assessorament del propi Ramon Pérez, el qual només dona un pas al costat, ja que continuarà vinculat al club com a entrenador de l’equip Amateur de 3ª Catalana “i per ajudar a en Nelson, que el considero sobradament preparat, perquè la transició de la coordinació sigui el més fàcil possible, i per això tindrà tota la meva complicitat”, va assegurar el fins ara director esportiu.

Nelson Hinojosa, tot i afirmar que portarà una línia continuista a l’estructura esportiva del club, ja té en ment objectius de cares al futur del futbol de l’A.E. Roses, que no va voler desvetllar fins que conegui i estigui totalment adaptat al seu nou rol com a coordinador.