Rebenta una canonada d’aigua i inunda l’Avinguda de Rhode a l’entrada de Roses

L’Avinguda de Rhode de Roses inundada

L’Avinguda de Rhode de Roses inundada. A la imatge el punt exacte on rebentat la canonada

Es calcula que la canonada no estarà reparada fins ben entrada la tarda i, mentrestant, es dóna pas alternatiu als vehicles que entren i surten de Roses per l’Avinguda de Rhode

L’Avinguda de Rhode de Roses inundada
L’Avinguda de Rhode de Roses inundada. A la imatge el punt exacte on ha rebentat la canonada

Una canonada ha rebentat aquest matí a l’Avinguda de Rhode de Roses i ha inundat tot el vial. Al voltant de les 8:15 hores  els Bombers de la Generalitat i la Policia Local de Roses ha estat quan han rebut l’avís i immediatament s’han traslladat una dotació del Bombers i dues patrulles dels agents de seguretat municipal.

La incidència s’ha produït exactament al nº7 de l’Avinguda, a tocar la rotonda d’entrada a Roses coneguda com la de l’Elefant Blau, quan s’ha rebentat la canonada al seu pas per sota del petit aparcament de la consulta del metge Nihlaui, i la quantitat d’aigua que sortia de la canonada trencada ha provocat la inundació del vial impedint el trànsit de vehicles.

Unes dues hores més tard després d’haver-se tallat l’aigua, sobre els 10:30 hores, l’Avda de Rhode ha tornat a estar transitable, per la qual cosa, la Policia Local ha donat pas alternatiu als vehicles que entraven i sortien de Roses.

En ser diumenge, la dificultat per trobar les peces que calen per reparar la canonada i trobar personal per netejar tota la zona, pot provocar que fins ben entrada la tarda no estigui reparada, mentrestant, per no col·lapsar l’entrada de Roses per la part de darrera de la Ciutadella, es continuarà donant pas alternatiu als vehicles.