Rebenta a Roses la canonada principal que abasteix d’aigua Santa Margarida

Rebenta canonada d'aigua a Roses

La fuita d'aigua ha inundat la confluència dels carrers Comapedrosa i Canigó, a tocar l'Avinguda de Rhode

La canonada esta ubicada al camí de terra que enllaça la Ronda de Circumval·lació amb l’Avinguda de Rhode

Rebenta canonada d'aigua a Roses
La fuita d’aigua ha inundat la confluència dels carrers Comapedrosa i Canigó, a tocar l’Avinguda de Rhode

A les 16:31 hores els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’una fuga d’aigua al carrer del Comapedrosa, camí de terra que enllaça la Ronda de Circumval·lació amb l’Avinguda de Rhode (a l’alçada del Hotel Coral Plajta), i per on passa la canonada principal que abasteix d’aigua la urbanització de Santa Margarida.
Una dotació dels Bombers s’ha desplaçat fins al lloc localitzant la fuita d’aigua al mig del camí, que ha causat un sot d’un 1’70 metres de profunditat. Immediatament els Bombers han alertat a la companyia d’aigua per a que tallés el servei d’aigua, i a la companyia del gas, el que es fa com a mesura preventiva, mentre es repara l’avaria.

La quantitat d’aigua que sortia per l’obertura de la canonada han inundat la confluència del carrer Comapedrosa amb el carrer Canigó, per la qual cosa els bombers han accionat la motobomba per desembossar el forat de l’embornal

L’avaria encara, a les 8 del vespre, no s’ha solucionat i per tant continua tallat el subministrament d’aigua als veïns de Santa Margarida.

Al lloc també s’han desplaçat  una patrulla de la Policia Local i una ambulància del SEM.