Rebuda multitudinària del Carter Reial a Roses

El Carter Reial a Roses

El Carter Reial arribant a port acompanyat de la Miftal

El Carter Reial va arribar ahir per mar a Roses acompanyat per primer cop de la Miftal, la Guardiana de les Claus de totes les cases del món

Queda molt poc per a que els Reis Mags entrin a totes les cases per deixar els seus regals a tots els nens i nenes de Roses. I la mainada té ganes que arribi aquest màgic moment, i per això centenars de petits acompanyats dels seus pares i mares van anar fins port a rebre a l’emissari que Ses Majestats de l’Orient han enviat  per recollir les cartes de tota la mainada: el Carter Reial.

Un Carter Reial que per quart any consecutiu va decidir venir per mar, i per primer cop a la història va venir acompanyat de la Miftal, la Guardiana de les Claus de totes les cases del món, “cada Nadal volta per una ciutat del món, i ha estat tota una sorpresa que hagi decidit venir a Roses, i per això estem estem molt contents”, va afirmar el regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez, la Haima Reial que hi havia muntada a la plaça del General Prim, per afegir que “si a la Miftal l’agrada la rebuda a casa nostra potser torni l’any vinent a Roses”.

Precisament, al Campament Reial vam tenir ocasió de parlar un moment amb la Miftal, la qual va assegurar “estar meravellada per la quantitat de nens i nenes que han vingut a rebre’ns al Carter Reial i a mi”, per tot seguit afirmar que “estic cansada de voltar sempre per totes les ciutats del món i si els nens i nenes venen a part de donar-me les claus de casa seva em demostren que són molt bons potser vingui cada any a Roses”.

Quina clau s’ha de donar a la Miftal?

La clau que s’ha de donar a la Miftal és la que hi surt a l’última fulla del llibret (foto de l’esquerra) que l’Ajuntament va repartir per totes les escoles de Roses, i si no en teniu, ho podeu descarregar clicant AQUÍ per imprimir la clau, pintar-la i retallar-la.

Quan es pot donar la clau?

La clau la van poder donar molts de nens i nenes ahir la Haima Reial ubicada a la plaça del General Prim, a la vegada que donaven la seva carta al Carter Reial, però avui els que no ho van poder fer tindran una nova oportunitat, ja que avui, de 17 a 20 hores, el Campament Reial tornarà a estar obert.

 

 

Cap polític va rebre al Carter Reial i la Miftal

Per primer cop en molts d’anys cap polític va donar la benvinguda al Carter Reial, acompanyat aquesta vegada per la Miftal, “perquè nosaltres no som els protagonistes, ja que han de ser els patges els que l’han de rebre, no els polítics”, va asseverar Èric Ibáñez.

La Haima Reial i la Cavalcada dels Reis Mags a Instagram

Cal destacar que s’ha creat un compte d’Instagram amb el nom @cavalcadaroses per a que tothom immortalitzi els millors moments que es viuen tant a la Haima Reial com els que esdevindran durant la Cavalacada dels Reis Mags.