Suquet de peix de Rose

Recapte d’aliments pels gats i gossos de Roses

Associació dels Amics dels Animals de Roses
La presidenta de l'Associació dels Amics dels Animals de Roses, Mercè Homs, al supermercat Condis, on es farà la recpate d'aliments

L’Associació dels Amics dels Animals de Roses organitza, demà dissabte, un recapte d’aliments pels animals abandonats

Associació dels Amics dels Animals de Roses
La presidenta de l’Associació dels Amics dels Animals de Roses, Mercè Homs, al supermercat Condis, on es farà la recpate d’aliments

Divuit anys porta l’Associació dels Amics dels Animals de Roses preocupant-se pels gats i gossos que es troben abandonats pels carrers. 18 anys tenint cura d’acollir-los i trobar el més aviat possible una llar d’adopció. Un entitat que també es preocupa, concretament, “d’esterilitzar els gats que es trobem als carrers, gràcies a la subvenció que rebem de l’Ajuntament, alimentem, també, a les colònies d’aquests animals quan en tenim de diners, intentem donar els animals en adopció que trobem abandonats o que s’han perdut i no es localitza als seus amos”, va explicar la presidenta dels Amics dels Animals de Roses, Mercè Homs.

De fet actualment tenen gats per donar en adopció, per la qual cosa la Mercès diu que si algú està interessat en adoptar un es posi en contacte amb l’associació. Una entitat que demà dissabte té previst portar a terme un recapte d’aliments, ja que “no sabem si és per la crisi, però tenim molta gent que ens demana si els podem ajudar per donar de menjar als animals. Concretament es tracta de gent, que són voluntaris de l’associació, que tenen petites colònies de gats al seu càrrec”.

Així, demà dissabte, es portarà a terme a les instal·lacions del supermercat Condis de Roses, ubicat a la Gran Via Pau Casals, la recollida d’aliments. Una recapte que es desenvoluparà des de les 9 del matí fins al tancament del centre comercial, a les 8 del vespre.

El menjar bàsicament que es pot donar és pinso, “la majoria per a gats, tot i que en tenim d’algun gos que també ho necessita com els petits que tenen una parella d’avis als qual els hi paguem el menjar cada mes, i que ara fins que no cobrem la subvenció de l’any vinent no els podrem ajudar més”, va afirmar Homs.

Panera de Nadal

Per tal de recaptar diners i poder seguir ajudant als animals de Roses, l’entitat aprofita la recapte d’aliments per fer saber que “també es podrà comprar números per al sorteig d’una panera de Nadal”, va dir la Mercè. Un sorteig que coincidirà amb el de la grossa de Nadal.