Recomanar la Costa Brava-Pirineu té premi

Productes de l'Empordà

Productes de l'Empordà

Una cistella de productes de l’Empordà és el premi del primer concurs #recomanocostabravapirineu organitzat pel Patronat de Turisme Girona Costa Brava

Productes de l'Empordà
Productes de l’Empordà

La marca de garantia ‘Productes de l’Empordà’ ha col·laborat en el concurs #RecomanoCostaBravaPirineu que ha organitzat el Patronat de Turisme Girona Costa Brava aquesta primavera a les xarxes socials. El concurs consistia en fer fotografies i vídeos de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. El resultat del concurs ha sigut un èxit, amb 2.170 fotografies i vídeos participants, i una gran visualització a les xarxes socials.

Per promoure els productes de l’Empordà, la marca de garantia “Productes de ’Empordà hi ha col·laborat oferint com un dels premis una cistella dels productes adherits a la marca:

  • arròs de Pals
  • botifarra dolça
  • brunyols de l’Empordà
  • ceba de Figueres, recuit
  • recuit de drap
  • poma de relleno de Vilabertran

A més a més de la cistella, s’ha ofert una visita guiada per a dues persones als arrossars i al Molí de Pals amb el trenet urístic el Xiulet de Pals, una visita guiada per a dues persones al Mas Marcè productor de recuit) i una peça de ceràmica de la Bisbal.

La marca de garantia ‘Productes de l’Empordà’ va néixer per voluntat dels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà i un col·lectiu de productors, amb l’objectiu de personalitzar i reconèixer els productes propis de l’Empordà i ajudar a promocionar la comercialització i venda d’aquests productes empordanesos. La marca de garantia va ser atorgada el mes de setembre de l’any 2003, i garanteix que tots els productes adherits són produïts o elaborats, transformats i envasats a l’Empordà, i segons les seves tradicions. A més a més, els productors també han de passar periòdicament els controls d’un laboratori alimentari que en certifica la qualitat en les diferents fases del producte.