Rècord de participació en el 3er torneig de Vòlei Platja de Roses 2012

Tres tornejos s’han celebrat aquest estiu de vòlei platja a Roses. I en el tercer s’ha batut el record de participació respecte als dos anteriors. Recordem que hi ha dos nivells, Iniciació i Normal, per donar cabuda a tothom que vulgui participar sense importar si se sap molt o poc de jugar a vòlei. I en aquest tercer torneig es va superar la participació al inscriure’s 22 equips al d’Iniciació i 20 al Normal. En el primer nivell es va proclamar com a guanyador l’equip de Moin-Moin que va derrotar Els Topos en un partit que va necessitar de disputar-se el tres sets per decidir un vencedor. Cal recordar que totes les eliminatòries es jugen a un set al millor de 21 punts i que la final disputa al millor de tres a 15 punts.

En el nivell Normal el guanyador va ser l’equip Muzo, que va demostrar la seva superioritat en tots els partits que va jugar durant el torneig. Només va cedir un set a l’equip de Padel 66 durant la final que va tenir aquest marcador final: 9-15 15-4 y 15-9 a favor del Muzo.

L’entrega de trofeus va anar a càrrec, en aquesta ocasió, de la primera tinent d’alcalde de Roses, Montse Mindan i i la regidora d’Educació, Silvia Useros.

[flagallery gid=21 name=Gallery]